Favoriter hos Ellos

Hej hej! 


Jag fick äran att lista mina reafavoriter i samarbete med Ellos, ni hittar dem HÄR. Finns så himla mkt fint!! (Klänningen med 3/4 ärm har jag och den är mitt bästa köp i år, som jag använt den!!) 

Och en grym rabattkod åt er har jag också, 20% rabatt på hela beställningen inkl. reavaror och varumärken får ni med kod: 345413 (gäller inte bara min lista utan hela sortimentet alltså) Hoppas ni hittar nåt fint!

Happy shopping!

KRAM
(Adlinks) 

 1. Sandra skriver:

  Hej!

  Hur länge gäller rabattkoden?

 2. Annika skriver:

  Undrar om rabattkoderna gäller om man beställer från Finland….?

 3. Så mycket fint! Får roa sig med att shoppa när vädret inte inbjuder till bad och sol?. Vad använder du för app när du gör collaget? Ha en fin dag!

 4. Eva skriver:

  Tack:-))
  Det kom väldigt lägligt när jag ändå skulle beställa.Toppen!
  Älskar även när du lägger ut inspirationsbilder. Tycker själv det är jättetråkigt att sitta o bläddra på Ellos tex då det är så många sidor att titta igenom. Har du nåt tips på hur man kollar eller sitter du o bläddrar sida efter sida? Eller kollar du bara nyheter typ? Jag gillar att få inspiration via bloggar. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..