ANNONS

Deckare i lurarna

/

DSC_7959

Sommartider, hej hej!

Åh detta härliga semesterlunk, älskar! Började sommaren på resande fot och avslutar den på samma sätt så just nu njuter vi av lata lediga dagar hemma hela gänget. Och jag fortsätter beta av ljudböcker på löpande band. Nu har jag precis hakat på deckarsvängen och lyssnar på Alla kan se dig av Anna Jansson.

DSC_7965

Ni missar väl inte att ni får prova ljudbokstjänsten BookBeat en månad gratis med koden: matplatsen HÄR (se till så koden är ifylld så ändras erbjudandet till 1 månad) Enkelt att komma i gång, ingen bindningstid och tusentals titlar att välja på (både ljudböcker och e-böcker)

Perfekt för både soliga och regniga semesterdagar.

DSC_7963

Har ni tips på några riktigt bra deckare?? Såna där som man bara inte kan lägga i från sig??

KRAM

11
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00