Deckare i lurarna

DSC_7959

 

 

Sommartider, hej hej!

 

Åh detta härliga semesterlunk, älskar! Började sommaren på resande fot och avslutar den på samma sätt så just nu njuter vi av lata lediga dagar hemma hela gänget. Och jag fortsätter beta av ljudböcker på löpande band. Nu har jag precis hakat på deckarsvängen och lyssnar på Alla kan se dig av Anna Jansson.

 

DSC_7965

 

Ni missar väl inte att ni får prova ljudbokstjänsten BookBeat en månad gratis med koden: matplatsen HÄR (se till så koden är ifylld så ändras erbjudandet till 1 månad) Enkelt att komma i gång, ingen bindningstid och tusentals titlar att välja på (både ljudböcker och e-böcker)

 

Perfekt för både soliga och regniga semesterdagar.

 

DSC_7963

 

Har ni tips på några riktigt bra deckare?? Såna där som man bara inte kan lägga i från sig??

 

KRAM

 

 1. Om du inte har lyssnat på Håkan Nessers serie om Kommissarie Barbarotti kan jag verkligen rekommendera den. Den börjar med boken Människa utan hund och det är han själv som läser upp den. Serien består av fem böcker.

 2. Carin Gerhardsen är super bra!! Stefan Anhems 2 böcker om polisen Fabian Risk!

 3. Linda skriver:

  Om du inte redan läst Ann Rosmans böcker så har du en härlig tid framöver ? jättebra??

 4. Hej! Kikar in här hos några veckor i veckan och tycker du har en himla bra blogg med allt vad livet innebär – mat, resor, kläder, familj etc.

  Tänkte höra om ni reste utomlands till ett varmt ställe när barnen bara ett halvår – ett år? Om ja, isf var och hur tyckte ni att det gick?:)

  1. Smidigast ever att åka medan de är små, så länge de inte springer omkring är allt lite lättare 😉 Inte varit några problem! Åkt till bl.a. Grekland, Spanien och Thailand när de var små. Kram

 5. Lena H skriver:

  Åh så mysigt med läsning på semestern:) det gör jag också, men jag läser annars med! Mari Ljungstedt tycker jag är superbra, Viveca Steen, hennes böcker är så spännande (du vet dom finns på tv4 och visas som film också), bara några tips så!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..