BRASSERIE RENDEZ-VOUS Makeriet

DSC_8450

Finaste Em <3 Nedräkning till hemflytt från Afrika – i vår blir vi grannar igen och jag kan inte t r o att det snart gått 3 år sen de flyttade? Känns som i går de köpte huset och bästa stället på jorden blev ännu snäppet bättre. 

 

 

Hej hej

 

Lite seg och pizzasugen bloggerska här i dag, sen och trevlig kväll i går 🙂 Vi hade bord på Makeriets nya inglasade del Brasserie rendez-vous för middag. Men först en fördrink med hela gänget hemma hos oss.

 

DSC_8441
 
DSC_8430

 

Grannarna har hunnit utökas i Afrika med inte bara lilla ruffstrollet Harry utan även alldeles bedårande lilla Lovisa <3

 

DSC_8436

DSC_8428

Hur söt?! Så man vill äta upp henne!! 

DSC_8416

DSC_8419

DSC_8422

DSC_8418

DSC_8409

 

Väldigt god mat på Brasseriet, rekommenderas! Löjrom till förrätt, ryggbiff pommes och bea till huvudrätt och crème brune till dessert – min favoritmeny skulle jag vilja påstå. Och otroligt fint, ljust och luftigt. Stort gilla!

 

DSC09625

DSC09630

DSC09632

DSC09638

DSC09647

DSC09649

DSC09652

DSC09653

DSC09645

 

Tiden går fort när man har kul, vips hade 8 h gått och en sväng på ett improviserat dansgolv och en galen taxifärd senare var vi hemma och i säng framåt 3 snåret. Sen sov jag som sagt till 12 🙂

En bättre lördag!

KRAM

 

 1. Linda skriver:

  Så roligt att se min gamla kollega (Em) i din blogg då & då =) Åååå den blusen fyndade jag också på rean!! =)

 2. Var har du fyndat topprn/blusen?
  Jättefin, bägge kvällarna, även då du hade second female toppen =)

 3. Jenny skriver:

  Igår åt vi på Sorellos ( såå god lunch) och vips kom ett snyggt par gåendes hand i hand?. Vi är från Skåne o besöker vänner i Örebro o strax före ni dök upp så tänkte jag på dig!!?? Du är en av mina favoritbloggerskor och jag kikar in på din trevliga sida dagligen!
  Ha en fortsatt fin sommar// kram Jenny

  1. Hihi vad roligt! Hoppas ni haft det härligt i Örebro. och kul att du gillar bloggen! kramar!!

 4. Wow vilken blus, var har du fyndat den? 🙂

 5. Malin skriver:

  Åh den tröjan har jag med 🙂 Fast upplever den lite tight i halsen, eller det är kanske bara jag! Jättefin är den iaf=)

  1. Köpte min på rean för 115 kr precis 🙂 inte tight i halsen på mig men jag har ganska smal hals så det brukar inte vara ett problem, tvärt om. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..