ANNONS

The beach bag

/

DSC_7504-2

Hej hej

Drog upp rullgardinen och möttes av s o m m a r! Äntligen verkar det bjudas på riktigt härligt svenskt sommarväder denna vecka. Och riktigt tokvarmt till helgen men då reser vi ju bort, typiskt 😉 Nåja vi hinner nog njuta så det räcker. I dag är jag överhopad av jobb hela dan så vi blir hemma vid men sen blir det beachen och G-vik hela veckan lång skulle jag tro!

DSC_7502-2
DSC_7494-2

Köpte en så härlig beach bag från Odd Molly HÄR, den rymmer allt och är dessutom så grymt snygg 🙂 Den perfekta strandväskan!

Surfar ni in till Ellos så missa inte sommarrean som är påfylld HÄR med massa nytt upp till 70%, koden 345707 ger hela 30 % EXTRA på rean* så nu kan man verkligen fynda! Det blir ju typ gratis?? haha. (gäller kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller ej varor märkta med ej rabatt)

DSC_7498-2

Happy shopping!

KRAM

Innehåller Adlinks

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00