Födelsedag!

DSC_8785

 

 

Godmorgon!

 

I dag är ingen vanlig dag, tra la laa, för det är Olivias födelsedag <3 ”Väcktes” med sång och paket på sängen (hon sov räv när vi kom in ;))

9 år i dag! Min lilla stora tjej med den aldrig sinande energin, social och påhittig, envis och exalterad. Tempramentsfull och kärleksfull. Förgyller varje dag och ger mig ett och annat grått hårstrå på kuppen 😉 älskade tjej!

DSC_8749
DSC_8753
DSC_8757
DSC_8782
DSC_8772
DSC_8754
DSC_8778
DSC_8760
DSC_8784

Mest poppis bland paketen? Ett alldeles eget fotbad med massage och bubblor! (199 kr kap!)

 

Ska se till så vi får en mamma-dotter-dag i lugn och ro med en heldag på stan snart – bio, restaurang och shopping. Utan killarna. Inte alltid lätt att behöva vara förstående storasyster till en liten kille i sina bästa trotsår så en stunds andrum från brorsan ligger högt på önskelistan 😉

Men nu ska vi packa i hop och dra till stranden för första gången i sommar!

KRAM

 1. Sofia skriver:

  Är det meningen att man ska ha ett kort på gosedjuret eller har du bara kommit på det själv? Så himla gullig! Hade velat ha till min lilla dotter, vart har du köpt den? Mvh Sofia

  1. Man kan egentligen byta på olika täckande ansikten där så jag skrev ut ett par egna på skrivaren med foton av barnen och satt dit, blev väldigt poppis .) Minns tyvärr inte var jag köpte dem exakt, det var på en flygplats för några år sedan (barcelona?) och har legat i en låda sen dess..
   kram

 2. Helen skriver:

  Nyfiken vart du köpt fotbadet? ?

  1. Helen skriver:

   Såg svaret nu ?

 3. Cazi skriver:

  Stort grattis till Olivia! Här har vi också firat vår 1-åring idag! Kul var det men nu e man helt slut ?

 4. Marita skriver:

  Åh grattis!! Var hittade du fotbadet? ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..