ANNONS

Mot Arlanda

/
DSC_8865

Hej fina bloggisar!

Vad pysslar ni med i värmen? Berätta gärna! Själv sitter jag i bilen på väg mot Arlanda med min man. Några dagars getaway på tu man hand. Tycker det är viktigt att få lite tid själva utan barn ibland, inte bara vara mamma och pappa utan bara vara vi. Strosa runt hand i hand, läsa en pocket eller två, sova länge och äta sena middagar ute på små högljudda restauranger, dricka lite för mycket Champagne och inte titta efter barnen som är högt och lågt utan titta på varandra. Barnen har det toppen hos mina föräldrar som de älskar så alla är nöjda och glada. Är glad och tacksam för både fantastiska morföräldrar och farföräldrar i närheten som gärna ställer upp. <3

DSC_8873
DSC_8875

Lata dagar vid rooftop-poolen med kortspel och kokosdoft ser jag fram emot!

Ute i väldigt god tid så vi får förhoppningsvis ett par timmar på Arlanda men det är halva grejen tycker jag, semesterstämningen börjar där! Ska äta en alldeles för dyr räkmacka och köpa på mig duschkrämer från Rituals (bästa som finns!) och leta efter läppstiftet med stort L.

DSC_8903
DSC_8901
DSC_8895
DSC_8905

Laddat ner ett par ljudböcker till flyget, tack för alla tips. Ni var flera som gillade Kristina Ohlssons böcker så jag börjar med den första (Askungar). Sen har jag faktiskt med mig en pocket i pappersformat också, tycker det är lite mysigt att sitta länge på ett café, sippa på en latte och ta upp sin pocket en stund eller fördriva tiden med den medan M kollar på otaliga gympadojor 😉 Batteriet i min mobil är tyvärr inte det bästa längre så är man på vift en hel dag tar det snabbt slut så jag lyssnar helst när en laddare finns i närheten. Nån som vet när iphone 7 släpps?

Ha det så fint i värmen nu så hörs vi!

KRAM

30

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00