ANNONS

Brunch & Cake Barcelona

/

Hej hej! 


Vi promenerade till närmsta Brunch and Cake för frukost, tack för tips! (Fick så många bra tips på instagram så kika där om ni går i Barcelona-tankar! @matplatsen) Låg ett  inte långt från hotellet. Strosade dit längs varma tomma gator, ingen som verkar gå upp tidigt och stressa på söndagar här inte, såg inte en öppen affär på vägen och knappt en bil – underbart, vilket lugn! Men när vi kom fram ringlade sig en lång kö utanför redan så vi skrev upp oss på väntelistan. 

Fick tag på ett bord för två ute, eller snarare en bänk med planka framför. Urcharmigt! 

Valde Eggs benedicte på våffla med kalkon och hollandaise, en smoothie med alla möjliga frukter och chia och den gooodaste koffeinfria capuccinon! 

Våfflorna var söta, smakade nästan som en blandning mellan muffins och wienerbröd – otippad kombo med den salta kalkonskinkan, pocherade ägg och hollandaise men det var bland det godaste jag ätit i frukostväg!

Ljuset, maten, dofterna, myllret, sällskapet, värmen – ett av those moments jag alltid kommer minnas. Älskar perfekta matminnen!

En magisk start på denna söndag.

KRAM

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00