Sneak peak på Röhnisch höstnyheter!

I samarbete med Röhnisch

DSC_8561

 

 

Hej hej!

 

Hur går det med tärningen under sommaren? Är ni typen som ser fram emot mer tid till träning under semestern eller blir det lite latare dagar under sommaren? Jag har tagit en paus i min BBG-träning och kör inga pass just nu, det kickstartar jag med i höst igen och ser riktigt fram emot! Ska avancera med gymkort också nu när jag kommit igång, ska bli såå kul!

Röhnsich har släppt en sneak peak på höstens nyheter HÄR. Älskar allihopa! Färgerna och materialen och modellerna. Blir glad och energifylld bara jag ser dem!

 

DSC_8563
DSC_8565

 

Just nu får ni med den snygga rosa flaskan (glas med silikon utanpå, superhärlig!, värde 299 kr) om ni handla för över 500 kr. Ange koden: PWBi2016

 

DSC_8579
DSC_8586
DSC_8591
 
DSC_8612
DSC_8596
DSC_8566
DSC_8632
DSC_8662
DSC_8674

 

De hellånga byxorna har jag saknat i min träningsgarderob, tighta med shape. Långärmade träningströjor älskar jag och den rosa färgen är ju bara för smaskig! Härligt knallblå tightsen har jag i en annan färg sen tidigare och det är gym-favoriterna, så mjuka och sköna. Träningsbh:n sitter som en smäck. Och rosa & vinrött älskar jag i hop! Stort gilla på höstnyheterna helt enkelt!!

 

KRAM

 1. Hanna skriver:

  Såå snyggt!
  Den långärmade rosa tröjan, vad heter den? Hittar bara en på hemsidan men ser inte alls ut att ha samma färg.
  Tack för en superbra blogg, älskar den!!

 2. Superhärliga färger! Framför allt flaskan fastnade jag för 🙂

 3. Ann skriver:

  Röhnisch gör så grymt snygga kollektioner så man dånar!!! Köper alltid från dem! Snyggt! Och du är skitsnygg också Vickan! 🙂

 4. Men wow vilka snygga träningskläder, måste spana in dessa och hoppas att träningslusten kommer….

  1. Man blir alltid mer taggad med snygga träningskläder ? kram

 5. Helene skriver:

  Jag tränar absolut mer på sommaren. Finns inget bättre än en pw på morgonen vid vattnet när allt är stilla. Brukar ställa en en korg med kaffe och smoothie eller acaibowl vid ett träd och när jag gått min runda sätter jag mig där och tar min frukost. Sen blir det bara kaffe med någon frukt med maken när jag är tillbaka eller så går han med på promenaden. Sen blir det ett pass i utegymmet några gånger i veckan. Älskar utegymmet vid badet så man kan ta ett dopp när man tränat klart. Gillar inte gym inomhus och träna med andra. Har ju lyxen att kunna träna på jobbet när min avdelning har bokat gymmet och då är vi max 2 åt gången, bästa stunden.

  1. Visst är det underbart med sommar-PWs! Jag tränar annorlunda på sommaren, inga inomhus styrkepass men massor med promenader! Just gått 1,5 mil här i Barcelona i värmen, underbart! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..