Boca Grande & Boca Chica

DSC_9133
DSC_9134

 

 

Godmorgon!
Mera Barcelonatips. Grymmaste stället denna gång och nytt för oss – Boca Grande och Boca Chica! Ett stenkast från hotellet låg detta coola ställe. Fullbokat när vi kom men skrev upp oss på väntelista och gick upp till baren Boca Chicka så länge och beställde den snyggaste drinken ever. En fickplunta serverades i en liten ishink med shotsglas som man hällde upp i själv, såå läckert.

 

DSC_9156
DSC_9168
DSC_9177

 

Hann bara med denna sen ringde de upp och sa att vårt bord var klart (som sagt går oftast lätt att få ett bord för 2). Nere på Boca Grande var det full fart och hög ljudnivå, det skålades, klirrades, skramlades, skrattades – älskar sånt!Beställde in några olika rätter att dela på.

 

DSC_9200
DSC_9204
DSC_9205
DSC_9206
DSC_9208
DSC_9213
DSC_9217

 

Lobster roll, gaspazchio, Pimentos de Padrón och Singapore style chili crab (som inte alls smakade som de jag åt i Singapore tyvärr, men gott ändå). Avslutade med några ostar men just ost på restaurang blir jag oftast besviken på!? Tycker de är torra och trista och kalla. Förutom det så var den en grym middag på alla sätt och vis, rekommenderas varmt. Bästa upplevelsen denna resa! Och missa inte att besöka toaletten (unisex). Otaliga speglar (såå läckert!) och en riktig Photo Booth! (som vi inte riktigt fattade hur man satte igång som synes på översta bilden, hahahaha)

DSC_9235
DSC_9223
DSC_9237
DSC_9250
DSC_9254
DSC_9257

 

Det bästa med kvällarna – att det är ca 25 grader varmt kring midnatt när man strosar visare från restaurangerna! Tog ett stop på ett gammalt favvohak där glasen med Ron Zacapa är enorma och Cavan billig och god. Så här en bra bit från de turisttätaste områdena så är det mest lokala på restaurangerna/pubarna vilket är såå mycket charmigare tycker jag.

 

DSC_9266
DSC_9269
DSC_9277

KRAM

 1. A skriver:

  Så härligt mysigt det ser ut. Har du nån aning om ungefär vart i vilket område ni strosade vidare på så kanske man kan hitta stället:)
  Ska dit i början av juni så nu kollar jag dina tips här:)

  //Kram A

 2. Superfin klänning! Passar dig perfekt. Är PW-klänningarna normala i stl? Vilken stl har du här?
  Fortsatt fin sommar 🙂

   1. Helene skriver:

    Jag har också den klänningen och ett par till från PW. De är korta för mig tycker jag så nu är jag på jakt efter underklänning eller underkjol med spetskant som jag kan ha under och låta den sticka fram lite och förlänga men har inte hittat någon än som är tillräckligt långt för det.

 3. Härligt att se alla bilder från Barcelona!
  Så roligt med alla tips för oss som reser dit igen i augusti.
  En liten fråga…min man älskar Ron Zacapa och han undrar vad stället heter som ni var på med romen i stora glaset?:)
  Tack för inspiration och nu längtar vi ännu mer till Barcelona:)

  /Cecilia

  1. Oj ingen aning tyvärr, ett litet ”hål i väggen” typ som ingen av oss minns namnet på. Sorry! Men det finns säkert flera liknande! Kram

   1. Okidoki! Tack för svar:)
    Ha en fin onsdag! Kram

 4. Cissi skriver:

  Ser superhärligt ut alltihopa. Vart kommer klänningen från som du har på bilderna? Den ser sådär perfekt ut i längd och i ärmarna. Fint också med den där v-ringningen tycker jag ? Kram

  1. Tack! Den är från Pernilla Wahlgren collection. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..