ANNONS

Äggröra som på femstjärnigt hotell

/

DSC_2642

Hej hej från tåget

Varit i gång många timmar redan, så skönt! Gillar rutiner och att stiga upp (ganska) tidigt, sova bort dagarna är inte riktigt min grej (längre). Steg upp med Olivia och kramades lite innan hon for med grannarna till skolan (vi kör carpool och delar upp skjutsandet).

Sen packade jag, jobbade undan och åt frukost framför Nyhetsmorgon innan pappa kom och skjutsade mig till tåget. Killarna såg jag knappt röken av, Sebbe tassade yrvaket upp strax innan jag for och Micke gick typ i sömnen 😉

Fick ett läsartips på hur man gör världens godaste äggröra a la lyxhotell som jag var tungen att prova. Hur stor skillnad på äggröra och äggröra kan det vara muttrade mina man men ändrade sig när han provsmakade. Den var verkligen maaagiskt god så testa denna! (recept hittade hon här)

Äggröra a la femstjärnigt lyxhotell

För två personer behöver du:

– Fyra ägg
– En stor klick smör
– En matsked creme fraiche
– En oljad stekpanna
– Salt och peppar

Börja med att knäcka äggen i den kalla, oljade stekpannan. Lägg i en rejäl klick smör och sätt pannan på medelvärme på spisen. Det är viktigt att du inte saltar och pepprar förrän i slutet eftersom det skapar en vattnig konsistens.

Rör hela tiden om långsamt med en spatel utan att vispa. När röran har fått en tjockare konsistens kan du ta av stekpannan helt och hållet. Rör ner en klick crème fraîche. Avsluta med att salta och peppra efter smak.

DSC_2522
DSC_2521
DSC_2524

Sååå krämig, len och smörig smak, yummie!!

Nu ska jag luta mig tillbaka och kika på Netflix medan tåget rullar mot Stockholm.

Ha en fin dag!

KRAM

13
3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00