Tävla om 3 årskort på Actic!

DSC_0496

 

 

Hej hej

 

Hur går det med rivstarten, har ni kommit i gång att träna efter sommaren? Jag är ju sååå laddad men förkylningen från mallis sitter fortfarande i och jag hostar så mkt så i går ropade grannen från gatan och undrade om jag höll på att krevera när jag låg och hostade i vårt sovrum haha. Och sen kom det ett sms från nedanvåningen att de inte kunde höra fotbollen för mitt rasslande. Så ni får helt enkelt nöja er med bilder från förra besöket, men snart är jag på banan igen. Eller på gymmet rättare sagt. Supertaggad!

 

DSC_0503
DSC_0556

 

Fler som är taggade? Jag har nämligen nöjet att presentera en grym tävling i samarbete med Actic där 3 st årskort hos valfri Acticanläggning står på spel!

För att vara med och tävla:

– Följ @actic på Instagram (länk HÄR)
– Klicka på länken HÄR och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar!

Vinnarna utses på @actic ’s Instagram den 29/8. Lycka till!

KRAM

 1. Jessica skriver:

  Hej! Tack för trevlig blogg. Har haft en riktig skitsommar. Men. Nu beställt matkassen från Lina och även bestämt mig för att dra igång med combat igen oavsett om jag vinner träningskort eller inte. Tack för det.

  Kom hem från Cypern igår. Sandy bay för tredje året. Sitter och funderar på att boka igen. Hur var havet tidigt på säsongen och hur tyckte du det var med egen pool? Bra och dåligt liksom?

  1. Ajdå hoppas på bättre tider nu!! Älskar Cypern och Sandy bay. Vattnet var jättevarmt redan då! Och egen pool är guld värt. Kram!

 2. Jenjo skriver:

  Hej! Nu har jag läst ikapp, då jag varit lite frånvarande pga semester. Kul att läsa hur du haft det och vad du pysslat med. Kul oxå när du skriver att du varit på affärsmöte och har mycket att ta ställning till. Hoppas det är något spännande för dig. 🙂
  Ha det bra nu! Och hoppas du slipper hostan snart! KRAM

 3. Heja dig! Det är underbart att träna! Även om det är motigt emellan varven. Jag gör helst inget uppehåll under sommaren för då blir det svårt komma igång igen. Lycka till och krya på dig!

 4. Linda skriver:

  Hejsan. Vilken fin jacka, vart kommer den ifrån. Ha en fin dag

 5. Åh, kan man bara tävla om man har insta?
  Med 20 kg övervikt hade detta varit helt fantastiskt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..