Leilas supermat

I samarbete med Sjuan

 

 

Hej hej

 

Något av det bästa med hösten – alla gamla och nya serier som börjar visas på tv igen! Ääälskar matlagningsprogram, ser allt jag kommer över, så nu är jag glad att tipsa er om att Leila Lindholm är tillbaka med ett nytt matlagningsprogram i Sjuan. Leilas supermat. Börjar i kväll 21.30!

 

I serien kommer Leila tipsa om härlig god och fräsch mat gjort från grunden som alla kan laga. Fokus på bra och ekologiska matvaror – så rätt i tiden. Äter själv mer och mer ekologiskt och mer grönt. Mitt favvo-snacks just nu är Pimientos de Padrons, både nyttigt och gott! Och superenkelt att göra, ni måste testa.

 

DSC_2994

 

Pimientos de padron

pimientos de padron
olivolja
flingsalt

Häll i olja i en panna och hetta upp. Lägg i pimientos de pardon och rör om då och då. Låt dem bli lite svarta men inte brända. När skalet börjar spricka lite och fått färg är de klara. Lägg dem i en skål och strö över rikligt med flingsalt och servera genast. Försvinnande goda och riktig supermat!!

KRAM

 1. Melina skriver:

  Har testat dessa nu två gånger. Super goda! Dock blir de lite beska, hur får man bort det tro?

 2. Malin skriver:

  Hej! Älskar oxå o titta på matlagningsprogram! Nog faktiskt det som jag tittar på oftast, och gärna Leila! Man får så mycket inspiration! /Malin

 3. Jennie skriver:

  Åh, de är så goda! Förra våren när vi var i Barcelona köpte vi frön så både förra året och i år har vi odlat egna i växthuset. Supergott som tillbehör också när man grillar! Det sägs ju att var 10:e är stark men av de vi odlat var det nog var 4:e? Svettigt ibland alltså!

 4. Camilla skriver:

  Hej!
  Mitt favoritprogram börjar också i kväll ”Vad blir det för mat” med Per Morberg på Sjuan kl. 21:00.
  Min favoritkock.
  Kram <3

 5. Det ser jag verkligen fram emot, har alltid gillat hennes program väldigt mycket, kul med nytt!

  Här laddar vi för fullt för en vecka på Rhodos, åker tidigt imorgon.. ska bli så himla härligt med sol, grekmat om inte annat.

  Catta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..