Hart of Dixie

hart_of_dixie

 

 

Godmorgon sweeties

Hoppas veckan startat bra! Sitter här med morgonkaffet och strukturerar upp dagen/veckan. Har fest här hemma på lördag så det är ganska mycket att fixa med inför den. Den går i regnbågstema och alla par har fått en egen färg att klä sig i, mer avslöjar jag inte än 🙂 Ska sätta mig och renskriva lite recept strax och sen en sväng till mataffären och handla det som behövs till ett par recept jag tänkt testa i dag.

Men först ett litet serietips om ni gillar sådana. Såg precis klart på The O.C (älskade!! även om sista säsongen spårade ur lite..) och nu har jag börjat se Hart of Dixie (samma skådis som spelar Summer i The O.C) och gillar den jättemycket! Påminner lite om Gilmor Girls tycker jag, mysig och charmig och lite fånig :). Tips tips. 

 

KRAM

LOADING..