Hart of Dixie

hart_of_dixie

 

 

Godmorgon sweeties

Hoppas veckan startat bra! Sitter här med morgonkaffet och strukturerar upp dagen/veckan. Har fest här hemma på lördag så det är ganska mycket att fixa med inför den. Den går i regnbågstema och alla par har fått en egen färg att klä sig i, mer avslöjar jag inte än 🙂 Ska sätta mig och renskriva lite recept strax och sen en sväng till mataffären och handla det som behövs till ett par recept jag tänkt testa i dag.

Men först ett litet serietips om ni gillar sådana. Såg precis klart på The O.C (älskade!! även om sista säsongen spårade ur lite..) och nu har jag börjat se Hart of Dixie (samma skådis som spelar Summer i The O.C) och gillar den jättemycket! Påminner lite om Gilmor Girls tycker jag, mysig och charmig och lite fånig :). Tips tips. 

 

KRAM

 1. Den har jag sett alla avsnitt av, så himla bra 🙂 Just nu har jag börjat att titta på Devious Maids på Viaplay, helt ok än så länge.

  1. Älskar Devious maids!!!! Blir bara bättre och bättre. Lik Desperate Housewives!

 2. Emma skriver:

  Hej Victoria! Jag ska ha 30-årsfest om ett par veckor och ska bjuda på mat.. Så tar gärna emot lite tips på bra festmat, sånt man kan förbereda innan etc. Kram från en trogen läsare!

 3. Therese skriver:

  Hej! Om du gillar den typen av serier så måste du se one three hill och nashville, ifall du inte redan sett dem. Ha en bra vecka!

 4. En av mina favoriter – en sucker för såna serier och letar själv efter en ny att följa nu!

  Kram

  1. Har du sett Jane the virgin?? Såååå härlig serie!!! kram

   1. Nej, då ska jag kolla upp den! Tack för tips 🙂

 5. Serietips till dig; the fall, familjefar på dag- seriemördare på natten?

  1. Den är grym!! Sett alla avsnitt redan och väntar med spänning på nästa säsong!! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..