25 % rabatt på barnkläder 

 

Hej hej

 

Här går dagarna i ett just nu. Började med ett trevlig möte i morse och provade ut lite produkter till 2017, lång väntan och framförhållning i modebranschen 🙂 Något lite mer akut var dock behovet av ytterkläder till barnen och just nu har Ellos 25 % (+ fri frakt och retur) på barnkläder inkl varumärken HÄR med koden 345718 

Beställde så mycket fint, får visa när paketet kommit. Rena rama sommarvärme nu men winter is comming..

Om ni är intresserade av övrigt mode, skor, accessoarer, hemtextil, belysning, tapeter eller mattor så ger koden 345418 hela 50 % på din dyraste vara HÄR! Har span på den HÄR underbara hyllan, vet bara inte var jag ska sätta den riktigt 🙂

KRAM

(adlinks)

  1. Therese skriver:

    Härligt med rabattkoder, men när jag provade koden för ”50% rabatt på valfri vara” så står det att det bara gäller nya kunder som inte handlat på två år…?!

    1. Då är det nog en nykundskod, har du en sambo/partner som inte handlat så beställ från hen 🙂 tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..