Fredagsmys från start


.
Godmorgon! 
Den här fredagen började med regn och rusk, underbart! Vinkade av Olivia med carpoolen, kokade mig en kopp kaffe och kröp ner i sängen igen i sällskap av den här lille spexaren. 
.


.

Vi kör frukost i sängen och Dinosaurietåg-maraton på Netflix. Själv hittade jag några oöppnade mattidningar (från 2013) så jag bläddrar efter middagsinspo.

.


.

Visade sig vara några julnummer och jag fick a k u t jullängtan!! Bästa tiden på året och snart är den här! Hoppas hitta lite kul julpynt i NYC, ryktet säger att de redan börjat bulla upp. 

Vi tar en ledig dag i dag helt enkelt. Är på så otroooligt bra humör dessutom, yeay!

Nu kör vi freeeedag!!

KRAM

 1. Mimmi skriver:

  Jag hittade en julbutik i ”little italy” med bara julgranskulor. Kanske inte de klassiska men roliga glittriga pommes, Hamburgare, NY-iga mm som barnen har i sin gran.

 2. Jenny skriver:

  Jag tittar på netflix via x-box eller med apppeltv .Funkar jättebra.

 3. Lena skriver:

  Vi ser Netflix på teven via en Tivo-box.
  Med den boxen kan man också gå tillbaka och se program som man missat. Det går tillochmed att pausa under direktsändning för att sedan återuppta tittningen en stund senare, utan att missa något för den fortsätter sända från där du sist var, så att säga.
  Tivo måste vara den bästa uppfinningen sedan telefonen 🙂

  Trevlig helg på er alla!

 4. Sofie skriver:

  Jag är lika oteknisk jag 🙂 Vi har en manick som heter Chromecast som är som en liten adapter som man sätter i eluttaget och i tvn, sen kan man köra tex viaplay, Netflix, svtplay, tv4play osv från deras egna appar till tvn 🙂

  1. I de tv-apparater som inte har ”appen” så kör vi med Apple-tv!!

 5. johanna skriver:

  God morgon… en härlig fredag verkar det som 🙂
  En liten undran bara ang Netflix… ser att du kör det på er Tv, men har du då någon dator/ipad kopplad till TVn eller hur får du det via TVn? Förlåt, är totalt oteknisk…haha… därför jag undrar. Ha en fortsatt härlig fredag. Tack för en jättefin blogg 🙂

  1. Jag är lika oteknisk jag men det finns en Netflix-app liksom i tv-menyn att välja på tvn! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..