Det går bra nu..

.

Godmorgon

Sitter och skriver packlistor till NY. Halva grejen med resor nästan, förberedelser och längtan. Hade beställt lite nya kläder att ha på resan (tycker det är roligare än att köpa på plats) men det går så där. Skulle hämta ut ett paket från H&M i går men då stod mitt gamla efternamn på avin så det fick jag inte hämta ut och på H&M kunde de inte göra något så jag kan hämta det utan de får skicka ett nytt paket med en ny avi (= det kommer fram efter vi har åkt). Blev så stressad av det så jag glömde att jag skulle hämta 2 andra paket också.. På ett annat ställe hämtade jag ett paket från Asos men just när jag skulle dra på mig klänningen fick jag en sån dejavu. Visade sig att jag beställt exakt samma klänning en gång tidigare och den satt lika illa denna gång så det var bara att skicka tillbaka. Igen. Haha.

Jahapp får hoppas innehållet i de två jag glömde hämta passar. Bl.a. en klänning jag såg på kronprinsessan härom dan som är i just New York.

.


.

Som pricken över i:et blev ägget för hårt..

Slut på dagens gnäll 🙂 Nu ska jag städa undan här och göra helgfint, börja packa lite och fundera på vad vi ska hitta på i dag barnen och jag (Micke är i väg med grabbgänget i Sthlm).

Gjorde en så god och enkel dessert i går efter läsartips så den ska ni få recept på strax så ni kan svänga i hop till i kväll!
KRAM

 1. Hoppas att det ordnar sig innan resan
  Var kommer dina fina äggkoppar ifrån ??

 2. Tessan skriver:

  Åh! Underbara New York! Den 27 september firar vi treårig bröllopsdag och vi gifte oss i NYC så hade mer än gärna också åkt dit nu och firat! 🙂 Ha en fantastisk resa! Ser fram emot bilder så att jag kan drömma mig dit! Kram

 3. Helen skriver:

  Du kan t o m ta fram ett personbevis på webben via Skatteverket och visa på utlämningsstället. Så gjorde jag. ?

 4. Marie skriver:

  Vad skönt ändå tänker jag att det inte är värre saker som strular än typiska i-landsproblem som glömda klädpaket etc. ? Njut av N.Y! ?

  1. Ja det finns såklart alltid värre saker.. Men skönt att gnälla över i-landsproblem ibland oxå. Kram

 5. Maria skriver:

  Hej Victoria,
  Samma sak hände mig att jag fick en avi med mitt flicknamn. Enklast var att beställa ett personbevis där det står att jag hade ett annat efternamn förrut. Då var det inga problem att hämta ut paketet. Tänkte att det går snabbt att få ett personbevis ?

  1. Åh tack för tipset! Redan hunnit beställa ett nytt paket dessvärre.. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..