ANNONS

Det går bra nu..

/

.

Godmorgon

Sitter och skriver packlistor till NY. Halva grejen med resor nästan, förberedelser och längtan. Hade beställt lite nya kläder att ha på resan (tycker det är roligare än att köpa på plats) men det går så där. Skulle hämta ut ett paket från H&M i går men då stod mitt gamla efternamn på avin så det fick jag inte hämta ut och på H&M kunde de inte göra något så jag kan hämta det utan de får skicka ett nytt paket med en ny avi (= det kommer fram efter vi har åkt). Blev så stressad av det så jag glömde att jag skulle hämta 2 andra paket också.. På ett annat ställe hämtade jag ett paket från Asos men just när jag skulle dra på mig klänningen fick jag en sån dejavu. Visade sig att jag beställt exakt samma klänning en gång tidigare och den satt lika illa denna gång så det var bara att skicka tillbaka. Igen. Haha.

Jahapp får hoppas innehållet i de två jag glömde hämta passar. Bl.a. en klänning jag såg på kronprinsessan härom dan som är i just New York.

.


.

Som pricken över i:et blev ägget för hårt..

Slut på dagens gnäll 🙂 Nu ska jag städa undan här och göra helgfint, börja packa lite och fundera på vad vi ska hitta på i dag barnen och jag (Micke är i väg med grabbgänget i Sthlm).

Gjorde en så god och enkel dessert i går efter läsartips så den ska ni få recept på strax så ni kan svänga i hop till i kväll!
KRAM

9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00