ANNONS

Dagens erbjudanden 

/


Gårdagens, yummi!

.

Godmorgon!


Hu ser ut som ett kryss i dag, sovit som en kratta! (Vet inte riktigt vad det uttrycket kommer ifrån, krattor sover väl knappast alls haha men vissa saker bara säger man ju!?) Kan aldrig sova när Micke är borta, vaknade av en jibbig dröm vid 02.30 och kunde inte somna om förrän vid 6-snåret. Sen hörde jag barnen tassa upp 07.30 även om de försökte vara tysta och håller ovanligt sams så jag ska få sova ut, gullungar. (Nån liten blond smyger in i bland och kollar om jag blundar eller inte :-))
.


.
Ligger och kollar av mailen medan jag sover räv och hittade flera bra erbjudanden nu när det är lönesöndag och allt!

 Boozt erbjuder 20 % på allt inklusive rea och nyheter HÄR med koden BESTDEAL (gäller köp över 999 kr och några märken exkluderade)

Ellos erbjuder 40 % på dyraste varan HÄR med koden 345722 (ej varor märkta med ej rabatt) 

(Adlinks)

Ha en skön söndag! 

KRAM

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00