Nytt från Ossoami

I samarbete med Ossoami

 

dsc_5437

 

 

Hej hej

 

Som ni vet har mina barn testat Ossoami-jeans och nu tänkte jag tipsa er om 2 varianter som Sebbe kör med just nu, ett par (modellen Tino) är kanske inte riiiktigt läge för ännu men snart så. De är nämligen värmereglerande! Perfekt när det är vått och kallt men inte läge för överdragskläder. Dessa byxor är gjorda av en kombination av Cordura® och Thermolite®. Cordura® är en extremt slitstark textilfiberkonstruktion som gör att jeansen håller väsentligt mycket längre än ett par standardjeans och Thermolite® transporterar fukt och isolerar värme mellan tyget och huden, vilket håller barnet varmt och torrt även i kallt väder. (Man kan jämföra det med ull som fungerar på ungefär samma sätt).

Sen har vi även ett par mjukisar (i nya modellen Vindur) med Cordura-knän som blivit otroligt populära. Rymliga i modellerna, Sebbe är ganska smal och drar annars 116-122 men har 116 på dessa och gott om utrymme att växa på både bredd och längd 🙂

 

dsc_5447
dsc_5454

 

Båda passar utmärkt till lek och bus och hopp och fart, behövs här 😉

 

img_6243.jpg

 

 

Är ni nyfikna på ett par så får ni just nu fri frakt och fri retur med koden FFFR169 (så kan ni enkelt prova modell och storlek och skicka tillbaka om de inte passar utan att det kostar något i frakt). Gäller t.o.m i morgon 26/9. HÄR hittar ni alla modeller hos Ossoami!

 

KRAM

 1. Susanna skriver:

  Hej igen! Tack för svaret. Vilka storlekar har du på skultuna ljusstakarna i mässing? ? Du har så fin inredning.

  1. Oj jag vet inte riktigt vilka som finns, har en väldigt hög och en snäppet kortare om det är nån hjälp 🙂
   Kram

 2. S skriver:

  Vilken strl har du på vasen musselmalet mega? ?

 3. Susanna skriver:

  Hejsan! Undrar vilken strl på vasen du har i Musselmalet mega servisen? ?

 4. Marie skriver:

  Min son heter Tino så man måste ju nästan beställa ett par?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..