ANNONS

Pengar tillbaka

/

I samarbete med refunder

dsc_4435

Hej hej

Många härliga tips i dag 🙂 Känner ni till Refunder? Jag har ju tipsat om dem förut. Man får helt enkelt pengar tillbaka på sin shopping! 🙂 Över 500 webshoppar är med, tex Nike, Zalando, Nelly och Ellos och just nu får alla nya användare som registrerar sig på denna länk 50 kr extra återbäring (insatt på ert konto efter att ni genomfört ett köp) Det kostar inget och man förbinder sig inte till något.

dsc_4468

Jag köpte en ny vinterjacka för ett tag sedan hos Bubbleroom, en av alla nätbutiker som är med i refunder.

dsc_4508
dsc_4513

Om man vill kan man ladda ner Refunder-knappen, den kommer upp som en liten symbol när man går in på en webbshopp som Refunder samarbetar med, på så sätt missar du aldrig att få tillbaka pengar om du handlar i någon ansluten butik.

dsc_4424

När man ändå nätshoppar så är det ju synd att gå miste om pengarna man kan få tillbaka på sina köp så kolla in detta! Gäller både kläder, inredning, resor, hotell etc.

KRAM

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00