ANNONS

Bygg ditt drömhus!

/

I samarbete med MoveHome

dsc_5704

Hej hej

Tar en paus i packningen och kikar in med ett kul tips! Får alltid många frågor om vårt hus, ni är många som går i byggahus-tankar! Och många är kanske bara lite nyfikna på hur det går till, hur man kan designa sitt hus, vill drömma och planera lite? Se vad drömhuset skulle landa på. MoveHome har en kul och smidig tjänst som heter ByggOnline där man designar sitt eget drömboende och får ett pris direkt. Enkelt att se vad budget räcker till, vad man kanske kan skära ner på och vad man kan lägga till och framför allt hur det ser ut! En sån tjänst hade jag verkligen önskat när vi byggde vårt hus. Tyckte det var så svårt att föreställa sig hur rummen såg ut, vad man fick plats med i dem och hur helhet skulle bli. Med MoveHomes tjänst ser man allt detta på en gång, ser vad som funkar och vad som blir snyggt och vad man kanske borde göra annorlunda. Så bra! Man kan spara sitt hus och ändra hur många gånger man vill och när man är nöjd så tar MoveHome hand om allt och bygger huset!

dsc_5729
dsc_5725
dsc_5714

Väldigt kul att drömma sig bort lite. Något jag skulle göra annorlunda om vi byggde ett hus i dag är en walk in closet, lite större hall och ett annat badkar. Hittade precis den modellen jag vill ha när jag provbyggde mitt hus här, visst är det snyggt! Valde en husmodell jag tycker är lik den vi har nu och la till liggande panel precis som vår. Ljusare ekgolv önskade jag och la till ett ljusgrått golv i hallen.  Snyggt 🙂

dsc_5718
dsc_5716

HÄR kan ni testa tjänsten och bygga fram ert drömhus!

KRAM

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00