ANNONS

Det ultimata reseplagget!

/

I samarbete med Davida

dsc_5640

Hej hej 

I packartagen för fullt. Försöker packa så lätt som möjligt och det är en konst vill jag lova. Mitt packande just nu består i att sålla ut och göra plats i väskan 🙂

Skippar jacka, reser nästan alltid bara med poncho. Har den som filt på planet, i handväskan på stan om dagarna ifall det blir kyligt och över klänning om kvällarna som ytterplagg. Finns inget jag använder så mycket!! Känner mig alltid klädd och tjusig oavsett om jag har den till fest över en cocktailklänning eller över mjukisdressen på väg till förskolan. Och 100 % cashmere ska det vara, mjukaste mjukt, gosigt och inte stickigt.

dsc_5642
dsc_5648
dsc_5660

Davida är mitt favoritmärke och nu har jag en rabattkod att dela med mig av till er, med koden höst15 får ni 15 % rabatt på hela sortimentet.

Underbara Herringbone Poncho Gold Buttons i färgen Camel är en nyhet för hösten. Finns HÄR.

dsc_5696
dsc_5700
dsc_5672
dsc_5677

Raka vägen ner i resväskan 🙂 I gott sällskap av favvoklackarna och favvopartyväskan.

dsc_5701

KRAM på er!

11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00