ANNONS

I lurarna i luften 

/

I samarbete med BookBeat

I mitt handbagage

Hej hej

Nu behöver jag alla era bästa tips! Två långa flygningar framför mig tur och retur till USA så nu ska jag passa på att njuta av ett par bra ljudböcker uppe i det blå! Tänkte passa på att ladda ner dem offline innan vi åker så kan man lyssna utan wifi. Ni vet väl att ni får testa Booniers ljudbokstjänst bookbeat.se gratis i en månad med min kod matplatsen HÄR (erbjudandet ändras till 4 veckor om ni skriver in koden). 1000-tals titlar att välja mellan, både ljudböcker och e-böcker. Och ingen bindningstid.

img_6274.jpg

Jag har redan hunnit beta av en hel drös av era tips, ni har så bra smak! Vilken bok får jag absolut inte missa att ladda ner nu???

img_6275.jpg

Kittad för flyget 🙂 Bara några nedladdade böcker som saknas helt enkelt men det fixar jag nu!

KRAM

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00