I lurarna i luften 

I samarbete med BookBeat

I mitt handbagage

 

 

Hej hej

 

Nu behöver jag alla era bästa tips! Två långa flygningar framför mig tur och retur till USA så nu ska jag passa på att njuta av ett par bra ljudböcker uppe i det blå! Tänkte passa på att ladda ner dem offline innan vi åker så kan man lyssna utan wifi. Ni vet väl att ni får testa Booniers ljudbokstjänst bookbeat.se gratis i en månad med min kod matplatsen HÄR (erbjudandet ändras till 4 veckor om ni skriver in koden). 1000-tals titlar att välja mellan, både ljudböcker och e-böcker. Och ingen bindningstid.

 

img_6274.jpg

 

Jag har redan hunnit beta av en hel drös av era tips, ni har så bra smak! Vilken bok får jag absolut inte missa att ladda ner nu???

 

img_6275.jpg

 

Kittad för flyget 🙂 Bara några nedladdade böcker som saknas helt enkelt men det fixar jag nu!

 

KRAM

 

 1. ullie skriver:

  Är tyvärr inget fan utav ljudböcker eller böcker men din ögonbindel älskar jag! vad kommer den ifrån ??

  önskar dej en underbar resa så himla fint där njut kramar

 2. Lotta skriver:

  Jag skulle vilja tipsa om en annan sak som är toppen, särskilt när man ska flyga. Och det är ett par brusereducerande hörlurar från Bose. Alltså hur bra? Visst, de kostar en slant men sååå värt det om man har möjlighet. Och särskilt när man flyger och lyssnar på poddar eller böcker – eller när man vill sova på vägen hem (från USA). Tror tom med att man kan köpa dem på flygplanet i alla fall kunde man det i somras när vi flög till USA (med SAS). Bara ett litet tips. Ha en härlig resa!

 3. Cissi skriver:

  Här kommer några som jag lyssnat på i år och som jag tyckte mycket om:

  Störst av allt av Malin Persson Giolito (den var riktigt bra)
  Den röda adressboken av Sofia Lundberg
  Sov du lilla Videung om du läst eller lyssnat på Cilla & Rolf Börjlinds tidigare i serien.
  När jag var osynlig av Martin Pistorius
  Utmarker av Arne Dahl

  Och en lite äldre bok:
  Sju dagar kvar att leva av Carina Bergfeldt.

 4. Tveklöst Emelie Schepps böcker! Börja med ”Märkta för livet” sedan är du tveklöst fast… och då har du turen att det finns två böcker till:)
  Trevlig resa!

 5. Lotta skriver:

  Önskar dig en underbar semester ! Mari Jungstedt är min favorit . Älskar ditt läppgglans , namn och nummer tack ! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..