Min köttbullekrydda!

I samarbete med Santa Maria

 
Hej hej!

 

På svensk mark igen men s å å å jetlaggad. Ögonen går bokstavligt talat i kors. Ni ska få höra allt om New York så fort jag piggnat till och laddat upp bilderna. Men något jag kan visa er redan nu är ett jättekul samarbete jag har med Santa Maria där jag fått ta fram en alldeles egen krydda och det blev tadaaaa en köttbullekrydda! Så himla nöjd med hur den blev, längtat efter att få tipsa er.

Målet med kryddblandningen var att få till den perfekta genvägen till de perfekta köttbullarna med smaker som karamelliserad lök, smör, lingon, peppar, kryddpeppar, ansjovis, salt, socker, köttbuljong etc. Så tycker jag köttbullar ska smaka och med denna kryddan blir de såå goda (och enkla att göra)!

Och hur gör man för att få tag i den? Jo det kommer strax en tävling hos Santa Maria där ni kan vinna den!! (finns inte att köpa). HÄR hittar ni tävlingen.

 

KRAM

 1. Anna skriver:

  Fick precis mail från Santa Maria att jag var en vinnare Jättekul, så nu ska det lagas köttbullar

 2. Mmmm. Måste man ju prova (kul att höra din röst, inte aaalls som jag föreställt mig den, du vet man tycker ju man ”känner dig” lite, hahaha, så jag tänkte ; men det där är ju inte Victoria, då kom jag på att det kan ju inte jag veta 🙂 sjukt kul… kram!

 3. jenny skriver:

  ÅH! Världens bästa tävling! Hoppas hoppas jag vinner, mina barn kommer tacka dig 😉
  Kommer man någonsin kunna köpa kryddan?
  Välkommen hem förresten 🙂

 4. Karin skriver:

  Hej!
  Guuud vad häftigt med en egen krydda!
  Har tävlat!
  Stor kram och tack för världens bästa blogg!

 5. Ansjovis i? Så jag som fiskallergiker kan inte använda den?

  1. Det var de smakerna som jag var ute efter (ansjovis = salt mustig smak). Har inte den exakta innehållsförteckningen här men kan säkert få fram den!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..