Min hjälpreda

dsc_6789

 

 

Godmorgon!

 

Eller jag har varit vaken sen 06, hur typiskt.. Sen kväll i går och Sebbe vaknade först nu 10.30 så jag kan ju inte skylla på honom. Hade en så himla kul kväll i går, ni ska få recept på menyn vi åt sen men just nu har jag lite brådis. Ska strax bege mig till Sthlm och kryssningen med tjejerna <3 och har varken duschat eller packat än.

Min lilla hjälpreda la sista handen på dukningen vid barnbordet och fixade middagen till de små gästerna. Mammas kille det här!

 

dsc_6810
dsc_6811
dsc_6813
dsc_6812
dsc_6814
dsc_6818
dsc_6790

 

Vi vuxna satt vid lilla runda bordet, tycker det är så mysigt att sitta där när man är få!

 

dsc_6802
dsc_6806
dsc_6808

 

Och vilka fina gåvor vi fick av fam Lennström, huuuuur snygg guld-ostkniv?! Love it!! Micke fick öl som jag tror Johans brorsa gjort om jag inte förstod fel? Han sover fortf så kan inte fråga men han var eld och lågor över dem iallafall 😉

 

dsc_6828
dsc_6832
dsc_6849
dsc_6841

 

Bjöd på Froozen Applepiemartini till fördrink och Freixenet bubbel med lite plock till innan maten. (Tryffelsalami, Brillat savarin med sourcream union chips, giant corn och vindruvor – god mix!)

 

dsc_6840
dsc_6820
dsc_6842
 
dsc_6885
dsc_6873
dsc_6882

 

Resten av menyn får ni lite senare som sagt!

KRAM

 1. Hej gillar din blogg , tänkte bara fråga var
  du har köpt dina bestick ifrån?

 2. Irene skriver:

  Din pojk har en fin tröja på sig var kommer den ifrån?

 3. Maria skriver:

  Glasen som fördrinken serveras i vart kan man hitta dom? Super fina!

 4. A skriver:

  Vad tråkigt att folk skriver att de blir stressade av din blogg. Man måste förstå att det du visar inte är hela ditt liv. Jag tycker att din blogg är väldigt inspirerande! Jag måste bara fråga var ditt blå/vita porslin är från? Verkligen jättefint!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..