Stockholm Food Week by Hötorgshallen

I samarbete med Hötorgshallen

img_7330.jpg

 

 

Hej hej

 

Älskar hösten! Mycket kul framöver. Som Stockholm food week by Hötorgshallen som går av stapeln 26-29 oktober. Och den 27:e hittar ni mig på plats med recept och tips på lite olika rätter med passande viner till! Ses vi där?? Kl 13-15 finns jag (och Åse) redo att inspirera er!

HÄR kan ni läsa mer om eventet!

KRAM


  1. Erika B skriver:

    Åh, vad synd att jag inte ska till Stockholm förrän på lördagen. Det hade varit jättekul att se dig på riktigt. Jag hoppas att du får en rolig dag när du är där. <3

  2. Susanne skriver:

    Hej! Jag skulle vilja veta vilka favorit restauranger du har i Stockholm? Ska dit snart med familjen. Kram Sanne

  3. Annika skriver:

    Ska se till att smita från jobbet en stund då 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..