ANNONS

Fredag morgon

/

dsc_7614

Godmorgon!

Rivstart på den här dagen men nu har jag hunnit storhandla, städa undan, duka (nästan färdigt), duschat och fixat håret och gjort mig en kopp kaffe.

dsc_7599
dsc_7606

Kaffet består antingen av en kopp snabbkaffe (koffeinfritt, icas egna är favoriten) eller en koffeinfri cappuccino från Nespressomaskinen. Vi har dock en ny automatisk maskin med bönor och pulver som Micke tjatade till sig med motiveringen ”det finns en lucka för pulver – där kan du få ha koffeinfritt kaffe så kan jag köra på bönor, sen är det bara att välja och trycka på en knapp, den är såååå bra”. Han har fortfarande inte fått ordning på det där med pulvret men bönorna funkar tydligen utmärkt.. Hm.

dsc_7595
dsc_7597

Det här ljuset tänder jag kring 11-kaffetid 🙂 Doftar ljuvligt!! Helt galen i doftljus. Lampan bakom är också en favorit och finns HÄR (adlink) men jag råkade köpa en för stark glödlampa till den så nu väntar jag på att elektrikern här hemma ska fixa en dimmer till den.. Vilket kan ta hur många år som helst om jag känner honom rätt. Det är som om han helt tar semester från sina yrkeskunskaper när han kliver innanför dörren. Jag kanske ska göra detsamma och sluta laga middag.. 😉

dsc_7588
dsc_7587

En hel hink med blommor har jag köpt. Ska lägga sista handen vid dukningen nu och arrangera blommorna och placera ut små stafflin med taveldukar. Fransk afton är det ju och det är väl himla franskt 🙂 (de hittade jag billigt på Mejk, med små penslar och färger till)

dsc_7590

Och en massa påsar med ingredienser till en fransk 3-rätters och tilltugg. (Pommes pinnes måste vara franskt va?? 🙂 Men för en gångs skull är jag inte särskilt stressad inför middagen för den ska ju gästerna få laga själva 🙂

Häpp ingen tid att sitta här just nu, men vi hörs lite senare!

KRAM

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00