Monday morning

dsc_6385

 

 

Godmorgon

 

Först och främst vill jag tacka för alla gulliga kommentarer som trillat in senaste dagarna. Blir såååå GLAD ska ni veta!! Att höra att ni gillar, blir inspirerade, får idéer och gillar tips och recept och annat jag lägger upp, det gör allt! TACK <3

Har knappt lämnat huset på hela helgen, skönt med måndag och ordning och reda igen 🙂  I eftermiddag ska vi i väg hela bunten och ta sprutor inför Afrika. Skräckblandad förtjusning här hemma kan man säga. (Sebbe och jag är dock lite förkylda, får man vaccinera sig ändå??)

Ska kila i väg till förskolan med Sebbe nu. Han sitter här med valpögon och undrar om han inte kan få vara ledig hela dagen och går jag inte nu så ger jag med mig och får inget vettigt gjort i dag heller, så det är bäst jag skyndar mig 🙂

 

KRAM

 1. Din blogg är njutbar på så många vis
  Vill gärna ha receptet på citronmaränpajen!

 2. Annika skriver:

  Det är så härligt med all mat, era resor och grannsämja. Härliga tider liksom! Kram <3

 3. Sandra skriver:

  Hej Vickan,
  Jag tror att man skall vara feberfri eller iaf inte knallförkyld/nyförkyld när man tar sprutan.
  Det är vad jag har hört 🙂
  Lycka till!
  Kram S.

 4. Camilla skriver:

  Hej!
  Säger som många andra, jag bara ÄLSKAR din blogg, en av dom första jag fastnade för och det var några år sedan och den följer jag varje dag, flera ggr också om dagen.
  Dels för att du lägger ofta upp flera nya inlägg varje dag, sen hittar man alltid inspiration på maträtter m.m. som gör att den följs ständigt av mig.
  Ha en fortsatt skön start på veckan.
  Kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..