ANNONS

Monday morning

/

dsc_6385

Godmorgon

Först och främst vill jag tacka för alla gulliga kommentarer som trillat in senaste dagarna. Blir såååå GLAD ska ni veta!! Att höra att ni gillar, blir inspirerade, får idéer och gillar tips och recept och annat jag lägger upp, det gör allt! TACK <3

Har knappt lämnat huset på hela helgen, skönt med måndag och ordning och reda igen 🙂  I eftermiddag ska vi i väg hela bunten och ta sprutor inför Afrika. Skräckblandad förtjusning här hemma kan man säga. (Sebbe och jag är dock lite förkylda, får man vaccinera sig ändå??)

Ska kila i väg till förskolan med Sebbe nu. Han sitter här med valpögon och undrar om han inte kan få vara ledig hela dagen och går jag inte nu så ger jag med mig och får inget vettigt gjort i dag heller, så det är bäst jag skyndar mig 🙂

KRAM

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00