Here we go again

dsc_8074

 

 

Godmorgon. Eller lunch. Eller vad det nu är..

 

Varit vaken mer eller mindre sen 4-snåret. Den lille hostige är betydligt mer hostig och snorig så han fick vara hemma och kurrera sig i dag. Verkar dock vid gott humör och pigg nu när han fått sova ut lite så jag hoppas det är en endagsgrej.

 

dsc_8070

 

Glass är bästa medicinen som alla vet 😉 Och gos. Mycket gos. Och spela detta (adlink). En överraskning efter de fruktade sprutorna vi skulle ta i går som så snopet blev inställda (Precis när jag hämtat upp dem och var på väg så ringde de och sa att sköterskan hade blivit magsjuk. Tur i oturen vi inte hann träffa på magsjukebacillerna iallafall..).

 

dsc_8075

 

Håller tummarna att den här lilla kryar på sig snabbt nu <3

KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..