Påminnelse!

I samarbete med Hötorgshallen

img_7330.jpg

 

Godmorgon!

 

Jag ska strax bege mig till tåget och Stockholm, lämnar över vab-stugan till Micke här. Träffar upp Åse senare i dag weeeee och i morn kommer vi vara på Stockholm food week by Hötorgshallen 13-15 och tipsa om några favoritrecept med passande viner till, vi ses väl där??! Ni kan läsa mer HÄR om eventet. Älskar såna tillställningar med mat och myller, dofter och uppträdanden. Och sen vore det sååå kul att få träffa på några av ER! <3
KRAM

 

 1. Hade gärna komma och hälsat på er men ska inte till Stockholm förrän imorgon 🙁 Hoppas att ni får trevligt och tack för en fantastisk blogg! Kram

 2. Låter trevligt! Ska själv till Sthlm på fredag. Mannen och jag ska bo på Diplomat och njuta av att ha varandra. En gång i månaden överraskar vi den andra med något, litet som stort, allt från skogspromenad till weekend, detta för att få in något friskt i vårt sjuka liv med mig som har utmattningssyndrom.
  Vi gjorde lika när barnen var små för att få vuxentid och inte tappa bort varandra.

  Synd att du och Åsa inte är på eventet på fredagen för då hade jag mer än gärna tittat förbi. Kanske kan du ordna något här i stan det vore trevligt. Må gott och njut av Hötorget och alla besökare. Kram

 3. Hanna skriver:

  Åhh, hade gärna kommit och ”träffat er”, men jobbar tyvärr… 🙁

  Hoppas det blir fler tillfällen! Ha så kul och hälsa Åse! 🙂
  Kramar Hanna (alias Knasboll79 på instagram)

 4. Jenjo skriver:

  Jag skrev just till Åse hur surt jag tycker det är att bo 100 mil norr om Stockholm en gång som denna… 🙁
  Men hoppas ni får fantastiska dagar!
  KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..