ANNONS

Under marken, under isen

/

Hej hej!


Sitter på tåget påväg hem igen. Haft ett intensivt men kul dygn i Sthlm och avslutade med eventet i Hörorgshallen. Såå kul att träffa alla matglada besökare och läsare, att få ett ansikte på er <3 Världens raraste läsare har jag!

I går satt jag och Åse och jobbade över ett glas bubbel i Bookerian. Det har blivit lite av vårat hak, tycker det är så mysigt att beställa lite pinchos och nåt gott att dricka och titta på myllret av människor. Vi försöker ses och ha ett månadsmöte, planera, spåna och stämma av. Närmsta en kollega jag har, vi jobbar som ett team i många frågor. Peppar och stöttar varandra. Mitt bästa bollplank!


 

Bodde på Urban, ett hotell som ligger under marken (under Urban deli) utan fönster. Lite skeptisk till sånt men det var faktiskt både mysigt och coolt. Åt i restaurangen på kvällen och åt sååå himla gott. En helt perfekt krabba till förrätt och delade på en meat plate till huvudrätt med (gryyyyymma) pommes, bea, tryffelmajjo och sallad till. Orkade inte äta upp allt (saknar våra män aka slasktrattarna vid såna tillfällen hehe) Sen orkade vi visst på nåt konstigt sätt dela på en créme brule ändå, konstigt hur det där funkar 🙂 


Var i säng redan 21.30, har nämligen varit förkyld en vecka och det blir bara värre och värre så tänkte jag skulle sova bort det men sov som en kratta och vaknade utan röst. Dålig timing! Låter dock värre än jag känner mig. Hittade förresten ett par sköna svarta snyggskor på NK. Superglad är jag för det är något jag verkligen behövde men inte hittat. 

Träffade på gamla kollegorna Jenny (jennys matblogg) och Nina (niiinis) i morse som bodde på samma hotell och tog oss ett litet frukostmöte fram till lunch 🙂 

Jag som typ alltid är kortast (1,66) känner mig riktigt lång i det här gänget 🙂 

 Lyckades boka om till ett lite tidigare tåg hem. Framme om en timme ungefär sen ska jag lägga mig samtidigt som barnen, helt under isen nu. Behöver lite energi till helgen, i morn kommer Åse med fam upp och firar halloween med oss, så det är bäst jag bunkrar lite sömn nu och hoppas rösten kommer tillbaka. 

KRAM 

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00