ANNONS

Halloween runt hörnet

/

dsc_8154-2

Hej hej!

Här börjar halloweenfestligheterna nuuuu. Det blir firande en vecka i sträck mer eller mindre. Åse med fam sitter i bilen på väg hit över helgen så vi pimpar och peppar, fyllt upp kylskåpet, godisskålen och vinkylen till bredden. På måndag går vi Bus eller Godis och är bjudna hem till grannarna på middag och hela veckan är vi höstlovslediga (eller heter det läslovslediga numera?) och Örebro bjuder på kul spökligheter hela veckan (spökstaden). Avrundar veckan med att gå på maskerad-födelsedagskalas på fredag (alla tjejer klädda till heaven och alla killar till hell). Såå pepp. Ska bara få tillbaka rösten och bli av med förkylningen så är allt topp! 🙂

dsc_8159-2
dsc_8160
dsc_8152-2
dsc_8163

Fick hem den här läskiga typen från förskolan (fast han är ju bara söööt, han tror att han skräms dock :))

dsc_8136
dsc_8142
dsc_8143
dsc_8149

Laddat för sockerchock! Jag håller mig dock till honungs-halstabletter och suktar efter 2016 lakrids by Johan Bulow med körsbärssmak, kan bara vara fantastisk!!

Svängde i hop små spökbakelser förut. Oklart om nån kommer att se vad det är, det kan vara de mest misslyckade spökbakelserna nånsin hahaha. Men om nån med lite mer finess vill testa så är det bara att köpa en färdig rulltårta, klicka på vispad grädde och klä dem med vit marsipan och måla ögon med mörk choklad. 😉

dsc_8126
dsc_8127
dsc_8128
dsc_8130

Hörs lite senare om jag hinner kika in!

KRAM

5
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00