Halloween runt hörnet

dsc_8154-2

 

 

Hej hej!

 

Här börjar halloweenfestligheterna nuuuu. Det blir firande en vecka i sträck mer eller mindre. Åse med fam sitter i bilen på väg hit över helgen så vi pimpar och peppar, fyllt upp kylskåpet, godisskålen och vinkylen till bredden. På måndag går vi Bus eller Godis och är bjudna hem till grannarna på middag och hela veckan är vi höstlovslediga (eller heter det läslovslediga numera?) och Örebro bjuder på kul spökligheter hela veckan (spökstaden). Avrundar veckan med att gå på maskerad-födelsedagskalas på fredag (alla tjejer klädda till heaven och alla killar till hell). Såå pepp. Ska bara få tillbaka rösten och bli av med förkylningen så är allt topp! 🙂

 

dsc_8159-2
dsc_8160
dsc_8152-2
dsc_8163

 

Fick hem den här läskiga typen från förskolan (fast han är ju bara söööt, han tror att han skräms dock :))

 

dsc_8136
dsc_8142
dsc_8143
dsc_8149

 

Laddat för sockerchock! Jag håller mig dock till honungs-halstabletter och suktar efter 2016 lakrids by Johan Bulow med körsbärssmak, kan bara vara fantastisk!!

Svängde i hop små spökbakelser förut. Oklart om nån kommer att se vad det är, det kan vara de mest misslyckade spökbakelserna nånsin hahaha. Men om nån med lite mer finess vill testa så är det bara att köpa en färdig rulltårta, klicka på vispad grädde och klä dem med vit marsipan och måla ögon med mörk choklad. 😉

 

dsc_8126
dsc_8127
dsc_8128
dsc_8130

 

Hörs lite senare om jag hinner kika in!

KRAM

 1. Lisa skriver:

  Vilka underbara temafester du har/går på! Jag blir sååå avis! Sjukt kul å gå all in. 🙂 Har som sagt bara haft en enda i min dar, med tv-serie-tema men det kan rekommenderas! 😀

 2. Malin skriver:

  Åh! Jag tyckte dina spökbakelser var väldigt söta!!

 3. Helene skriver:

  Lakrids har öppnat i täby centrum i veckan var där o provsmakade men jag gillar inte körsbär men det fanns så många andra goda. Vi firar verkligen halloween så annorlunda i Sverige undrar var traditionen med skräck kommer ifrån? Inte från USA i alla fall. Vi har en fågelskrämma som dekoration som vi köpte i USA och som lyser, lite annorlunda men fin!

 4. Vickan skriver:

  Lakridsen med körsbärssmak är to die for! Maken köpte en burk på chokladmässan i Älvsjö några veckor sedan.

  Trevlig helg och läskig Halloween!

  Kram

 5. Ninni skriver:

  Läser dina New Yorktips. Ska snart resa dit, första gången denna årstid. Har varit där sommartid och en gång firat jul där. Underbar julstämning! Rekommenderas! Du skriver inte mycket om ditt höstbesök där- undrar lite om denna årstid är trist i N Y.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..