Halloween med skåningarna

dsc_8164

 

 

Hej hej

 

Vi sitter här och halvsover hela bunten, mätta med söndagspizza i magen och försöker enas om en film att se. Hade heeelt missat att skåningarna skulle stanna till måndag. När jag fixade frukost i morse frågade jag hur dags de tänkte åka hem. Eh?? Vi ska ju stanna till i morn! – Ehh? Va?? hahah

 

dsc_8166
dsc_8168
dsc_8167

 

De kom ner i fredags, vi åt plockmat och satt uppe och pratade långt in på småtimmarna. Tror inte vi fick barnen i säng innan 02.30, lika uppe i varv och längtat de med <3 Hade dukat med masker till de vuxna men måste råkat köpa barnmasker? De satt såå illa, hahaha.

 

dsc_8186
dsc_8197
dsc_8191
dsc_8199
dsc_8174
dsc_8181-2
dsc_8178-2

 

I lördags roade vi oss på Tekniska kvarnen och sen blev det lite change of planes eftersom det visade sig att hela området skulle gå Bus eller Godis så vi svirade om både stora och små och körde Halloween all in.

 

dsc_8207
dsc_8222
 
dsc_8236

 

I dag har vi varit och sett Trolls på bio. Såååå bra den var!!! (Måns Zelmerlöw gör en av rösterna och duktiga Mimmi Sandén en annan). Inte lika piggt gäng i dag, tror både Micke och Danne tog sig en tupplur under biofilmen 😉 Tror inte det blir nån mer film i kväll, folk börjar somna en och en här ser jag.

Hoppas ni haft en mysig helg!

KRAM

 1. Anne skriver:

  Hihi vad roligt ni verkar haft..
  Hade gärna varit med på ett hörn;)

  Vart har du köpt dom vit stora uppläggningsfaten?

  Ha de/A

 2. Jenjo skriver:

  Ni ser verkligen ut att ha haft en otroligt fin helg. 🙂 Du (ni) verkar vara fantastiska värdar! 🙂

  1. Tack vad gullig du är. Haft det supermysigt som alltid! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..