Filmtips?

dsc_8368

 

 

Godmorgon!

 

Vaknade med buller och bång här i morse när snickarna plingade på 🙂 De kommer och går lite mellan byggen så jag vet inte riktigt när de dyker upp. Gör ju inget eftersom vi ändå går upp tidigt men just denna vecka är vi lediga jag och barnen (eller ja barnen, men jag försöker ha så lite datortid som möjligt). I morn kommer sotaren tidigt så det där med sovmorgon får vi nog skjuta på till helgen..

 

dsc_8371

 

Den som spar han har. Det här är typiskt oss, köper halva kiosken på bion men är sen så inne i filmen så vi knappt äter något av det. Men nu har vi ju massa film-gott här hemma i stället.

Skulle behöva lite sköna filmtips. Har ni något? Dels familjefilmer och dels för vuxna.

 

dsc_8373
dsc_8374

 

Här hemma går mest Skylanders nya serie (Netflix) varm dygnet runt, tror S hunnit se alla avsnitten minst 3 ggr sen han upptäckte den. Behöver något nytt 🙂

 

KRAM

 1. Mari skriver:

  Hej! Vi kollade på en lite äldre tecknad film, Järnjätten. Den gick hem hos husets åttaåring. Lite för mörk och läskig för vår 4-åriga kille.
  Den finns på Netflix. Fortsatt härligt lov!

 2. mar skriver:

  Hej! Vi kollade på en lite äldre tecknad film, Järnjätten. Den gick hem hos husets åttaåring. Lite för mörk och läskig för vår 4-åriga kille.
  Den finns på Netflix. Fortsatt härligt lov!

 3. Mari skriver:

  Vi kollade på en lite äldre tecknad film. Järnjätten, den gick hem hos husets åttaåring. Finns på Netflix. Fortsatt trevligt lov!

 4. Linda skriver:

  Såg Home Sweet Hell med Kathreine Heigl i helgen. En väldigt sjuk och ologisk film men den lyckas ändå att vara rolig på ett mycket absurt och sjukt sätt =) En komedi men; Not For The Kids =)

  Kram

 5. Anna skriver:

  Hej:) När du skrev familjefilm så tänkte jag direkt på Annie filmerna, både klassikern från 1981 och den nyare varianten! Underbara musikalfilmer för hela familjen. Mina barn har varit ”tvingade” att se alla mina favoritfilmer från barndomen, som Annie, Sound of music, Den oändliga historien, Kalles klätterträd och E.T.
  Klassiker som inte får glömmas bort!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..