ANNONS

Glitter och glamour och julpynt och frukost

/

dsc_9715

Hej hej

En riktig standard-frukost, nån form av ägg (oftast ett kokt till vardags) och finn crisp med pålägg, kaffe och möjligen lite juice (särskilt om jag känner mig hängig, får för mig att lite c-vitaminer hjälper men det är nog för lite i ett glas för att göra skillnad?

dsc_9714
dsc_9709

Har placerat ut hyacinter lite här och var. Brukar vara för sent ute annars och köpa dem lagom till 1:a advent och då hinner de ju inte slå ut så nu är jag redo och hoppas hela huset doftar hyacint lagom till dess. Vaserna hittade jag på Blomsterlandet, öppnaren är från Skulltuna (och behöver putsas) och lampan finns HÄR (adlink).

dsc_9710
dsc_9658
 
dsc_9665

Pepparkakshusen står färdiga, nu ska det bara flytta in lite marsipanfigurer. Barnen kollade på dem en lång stund och sen: hm tjaa snyggare har man ju sett men de kanske smakar gott.. 

En adventsljusstake har kommit upp i Sebbes rum (inte tänd än), den är sååå söt! Svår att fånga på bild med motljuset men blev helt perfekt där inne. Funderar på en vit till Olivias rum, HÄR (adlink) finns de. (Missa inte aktivera rabattkoden på sidan, 20 % på hela hemsortimentet)

dsc_9693
dsc_9696
dsc_9698
dsc_9691

Nyårsoutfiten för de små är klar. De går i blått och rosa paljetter. Inte klokt vad jag är ute i god tid i år 🙂 Den söta klänningen till Olivia köpte jag för inga pengar alls nästan i New York. Rea på rea på rean och lite till på Macys. Den blå sammetskavajen och flugan (och prickiga hängslen som inte syns på bilden) köpte jag på H&M.

dsc_9682
dsc_9681

Söta små minikulor hittade jag på IKEA (annars var deras julutbud i år otroligt trist i år, eller har det inte kommit upp än?). Köpte lite nytt från BRUKA, detta är min absoluta favoritmodell på grythandskar, de gamla jag hade är nästan sönderbrända så mkt har jag använt dem. Bästa greppet med dessa! Hade velat ha i samma färg som handdukarna men det fanns inte, får leta vidare på nätet kanske. 2 söta små renar fick följa med hem också (och bakom skymtar en vadlång paljettkjol till mig, kanske tar den på nyår och matchar hela familjen :))

dsc_9683
dsc_9684

Nu ska jag fila på inköpslistan till kvällens middag och hoppa ur mjukiskläderna här.

KRAM

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00