ANNONS

Hallonsangria

/

dsc_9401

Hej hej

Har fredagskänslan infunnit sig? Det börjar den göra här. Förbereder en fördrink, kokat en rödlöksmarmelad till snittarna, såsen till huvudrätten är klar och nu väntar jag bara på att killarna ska komma hem från affären med resten. Olivia och jag har hyrt ”Den lille prinsen”, hon sitter som trollbunden.

Här kommer ett drinktips, en frisk och fräsch sangria med smak av hallon. (Går bra att göra alkoholfri också även om den inte är så stark så här heller). God om sommaren, men passar ju även ypperligt i juletider med sin doft av kanel. God med kryddiga nötter eller salta chips till.

Hallonsangria, 1 glas

1 dl is
1 skiva apelsin
1 skiva lime
ca 5 hallon
1 kanelstång
1 dl hallondryck, t ex Brämhults
1 dl torrt vitt vin

Skölj lime och apelsin noga i ljummet vatten innan de skärs i skivor. Blanda is, apelsin, lime, hallon och kanel i ett glas. Häll på hallondryck och toppa med vin.

dsc_9407
dsc_9405
dsc_9408
dsc_9411
dsc_9412

KRAM

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00