Hallonsangria

dsc_9401

 

 

Hej hej

 

Har fredagskänslan infunnit sig? Det börjar den göra här. Förbereder en fördrink, kokat en rödlöksmarmelad till snittarna, såsen till huvudrätten är klar och nu väntar jag bara på att killarna ska komma hem från affären med resten. Olivia och jag har hyrt ”Den lille prinsen”, hon sitter som trollbunden.

Här kommer ett drinktips, en frisk och fräsch sangria med smak av hallon. (Går bra att göra alkoholfri också även om den inte är så stark så här heller). God om sommaren, men passar ju även ypperligt i juletider med sin doft av kanel. God med kryddiga nötter eller salta chips till.

Hallonsangria, 1 glas

1 dl is
1 skiva apelsin
1 skiva lime
ca 5 hallon
1 kanelstång
1 dl hallondryck, t ex Brämhults
1 dl torrt vitt vin

Skölj lime och apelsin noga i ljummet vatten innan de skärs i skivor. Blanda is, apelsin, lime, hallon och kanel i ett glas. Häll på hallondryck och toppa med vin.

 

dsc_9407
dsc_9405
dsc_9408
dsc_9411
dsc_9412

 

KRAM

  1. Cazi skriver:

    Ikväll har vi ätit citronmoussen du skrev om, sååå god den var! Och lättlagad! Den gick hem hos våra gäster också! Nu sitter jag här och önskar att jag hade ingredienserna till hallonsangrian också… Nästan så jag blir lite sur över att jag inte har det…

    1. Vad roligt!! Spar receptet till nästa festliga tillfälle 🙂 kram

  2. Melina skriver:

    Åh tack för tips!! Jag som inte ens gillar alkohol ska göra denna goda på min tjej fest om några veckor. Låter och ser super gott ut!! Ha en härlig helg!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..