Uttråkade..

dsc_7002
 

.
Godmorgon
Jag minns inte när jag var ute och fick luft senast. Tror det var i torsdags? I dag är det jag som måste ut!! Alla är friska och glada. Och uttråkade. Särskilt M & jag..

.

dsc_7003
 
dsc_7009
dsc_7010
 

.

Ska bara städa färdigt tvättstugan och ta fram det sista julpyntet först. Och rigga utsidan av huset med julbelysning. Köpte ett så sött träd förra året, minns ni? 

.

dsc_7014

.

Förövrigt trivs jag så bra i mitt bruna hår! Tack för alla komplimangerna. Dags att besöka bästa Catta på Creative Headz i veckan för uppfräschning och upplyftande av mina hairtalk. Hon gör alltid underverk, så glad för henne! Ska se om vi kan göra några fler ljusare slingor i håret, tycker det livar upp. 

Tar igen mina frisörbesök nu på äldre dar, när jag var liten klippte alltid mamma mig (förutom ett katastrofalt besök hos frisören när jag var 9 där de klippte av mitt lååånga hår och missförstod språket och klippte stubb/tuppkam uppepå hela huvudet! och ett ännu värre efter studenten när jag permanentade håret småkrulligg och min frisör glömde bort mig och gick hem så jag satt där med vätskan i timmar och åter timmar innan nån uppdagade det hela och håret var gummi och gick av) och när jag flyttade hemifrån klippte och färgade jag mig själv (hade ju inte de bästa erfarenheterna av frisörer direkt..) ända tills Sebbe var bebis och mitt hår började bli katastrofalt. Så jag har alltså bara gått till frisör de senaste 6 åren och njuter av varje sekund nu. Både i frisörstolen och resultatet.
KRAM

  1. Jag vill absolut inte verka gnällig eller vara värre än någon annan eller men jag vet precis hur det känns att inte komma ut och få frisk luft. När jag var svårt sjuk och inte kunde gå pga en fraktur i ryggraden så låg jag inne i en säng under flera månader och kom inte ut överhuvud taget. Jag fick knappt sitta upp. Jag låg inne en hel sommar och kom inte ut en dag, minns att jag var så svettig för det var så varmt i sängen. Jag låg på en sån uppblåstbar madrass för att inte få liggsår och den var väldigt varm. Det var en väldigt traumatisk upplevelse som jag hoppas jag slipper uppleva igen. Nu ska jag inte gnälla mer men skönt att få ”prata” av sig lite eftersom sånt man aldrig glömmer Skönt att ni mår bättre nu ☺️ Stor kram

  2. Mari skriver:

    Oj! Vad fin du är i håret. Du är i och för sig alltid strålande, men hårfärgen – hjärta på den. Tack för inspirationen.

  3. Lina skriver:

    Man kan ju bli smått tokig när man inte tar sig ut i friska luften på några dagar, hoppas kommande vecka blir bättre:) Kram.

  4. Men hjälp! Kan se ditt hår efter att frisören glömt dig med permanenten. Förlåt men jag sitter här och skrattar! Åker också till Creative Headz, men till Susanna. Det är något som jag börjat med sedan jag fick utmattningssyndrom. Skämdes så att gå till frisören, jag som sjuk fick väl inte vara fin? Ville inte riskera att möta någon på salongen som kände igen mig så det blev Creative Headz OCH jag är så nöjd! Kommer fortsätta med det. OCH man får vara fin fast man är sjuk. Hoppas du fick lite solstrålar på dig! KRAM

    1. Lite extra uppiggande när man inte mår bra kan jag tycka, då om något kan behöva lite piff i vardagen. Kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..