Julkalender och julpiff

dsc_9786

 

 

Hej hej

 

Den här julkalendern från Yves Rocher har landat här hemma. Hade den förra året också, en ny produkt varje dag och såå uppskattad. Älskar nya produkter, alltid hittar man nån ny favorit. Tända lite ljus på morgonen, hälla upp en rykande kopp kaffe och öppna dagens lucka, guldkant på hela december!

Hängde upp mina påsar i trappen, får väl se om jag får ha dem i fred från små nyfikna fingrar där 🙂

 

dsc_9799

 

Julkalendern finns att beställa HÄR (adlink) och kostar 799:- (Värde 2058:-) Dessutom kan ni använda koden VIP100YR så får ni 100 kr rabatt!!

Tjuvkikade bara i ett par få hehe. Måste ju veta vad jag tipsar om tänkte jag. #oskyldig

 

dsc_9792
dsc_9800
dsc_9801

 

Unnar ni er någon julkalender? Letar fortfarande efter nån riktigt härlig chokladkalender till mig själv också. Tipsa gärna om ni vet någon (som kan beställas online).

 

dsc_9817
dsc_9820

 

Hittade sammetskuddar i den perfekta vinröda julnyansen HÄR (adlink). Kap, 49 kr! De vita lurviga är köpta på Jysk och de vita med ögon på Lagerhaus.

Är inte mkt för knallrött, här får julen gärna vara i vitt/grått/guld/mässing/silver och nåt inslag av vinrött. Barnens rum däremot, ujuj. Där får de välja själva och de har lite annan smak 🙂 Gick bananas på Rusta i går och nu lyser där inne i alla regnbågens färger.

 

dsc_9825

 

KRAM

  1. Fazer chokladkalender har jag ☺️http://www.kioskpiraten.com/product_info.php?products_id=721

  2. Lisa skriver:

    Om två månader drygt fyller du 40 år och jag undrar om du planerar en dunderfest eller om du ska ”glömma” din dag 🙂 Känner jag dig rätt så slår du till med en sjudundrade fest.. vore roligt att få höra om dina planer.. 🙂

    1. Jag åker till Afrika över födelsedagen 🙂 Inte bestämt hur jag ska göra med fest, känns som jag haft stora fester varje år jag fyller så lite sugen att bara låta det vara vi får se 🙂 kram

  3. Peter Beier har en supergod kalender, både praliner och pinnar att göra drickchoklad av.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..