Sugarfina

dsc_9767

 

 

Godmorgon nya vecka!

 

Här blåste det i natt så det lät som markisen skulle flyga i väg, eller in genom fönstret, ett himla liv var det iallafall och jag sov riktigt illa. Extra måndagstrött i dag. Olidligt varmt inne också, föredrar kallt. Gnäll gnäll 🙂

 

dsc_9768

 

Lyxade med fin-godis i helgen. Denna box med utsöta godisar köpte jag med mig från New York, en kedja som heter Sugarfina och bla finns i köpcentrumet vid Ground Zero. Lika goda som söta dessutom! Och jo inlägget om New York kommer men bilderna strular, står att de inte går att finna när jag försöker ladda upp dem fast jag ser dem och det ena med det andra så jag sliter mitt hår här och hoppas jag får ordning på det snart. (Tillsvidare så har jag massor med tips HÄR om det är några som ska dit inom kort och vill ha lite tips).

 

dsc_9772
 
dsc_9771
dsc_9773
dsc_9776
dsc_9783

 

Ha en fin start på dagen!

KRAM

  1. Vi hade en väldigt blåsig dag, men det lugnade ner sig till kvällen. Vilka spännande smaker på godiset. Önskar dig en fin dag, kram!

    1. Verkar lugna ner sig här nu med. Verkligen spännande smaker, kul med något annorlunda! kram och ha en fin dag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..