ANNONS

Pre-Black Friday

/

Hej hej raringar!

Det kommer bli mååånga härliga shoppingtips, rabatter och kampanjer nu över helgen. Gillar ni inte det får ni väl kika in efter helgen igen 😉 Men för er som gillar så har jag massa kul att tipsa om. Själv tänkte jag försöka handla färdigt alla julklappar denna helg, dels kommer man mycket billigare undan och huuur skönt vore det inte för en gångs skull att vara klar innan första advent!? (Det kommer inte hända haha men har jag köpt 75 % så kommer jag vara nöjd, komplettera lite sen är ju bara kul och hör till).

Boozt har en grym pre-Black Friday kampanj, gäller endast idag, ni får 20 % EXTRA rabatt på all rea HÄR (adlink) med koden surprise.

Jag ska fynda MOLO (adlink) till barnen (älskar Molo! mycket är på 50 % nu och då får man alltså 50 + 20 % rabatt i dag!!) och lite annat jag inte kan avslöja här 🙂

KRAM

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00