ANNONS

B L A C K   F R I D A Y

/

Godmorgon årets största superduperdealdag?! 
Så många erbjudanden i dag så jag vet knappt var jag ska börja i mailkorgen. Men jag börjar med att lista några här. 

ELLOS  har tusentals grejer på kampanj och grymma priser!! Allt från leksaker till möbler och kläder för hela familjen av egna och välkända varumärken. Dessutom fri frakt. HÄR (adlink) hittar ni alla kampanjerna!! 

BOOZT kör sin största Black Friday nånsin och har ännu grymmare rabatter i dag och fler märken på kampanj. Som tex by Malene Birger och Odd Molly. Har ni spanat på en väska eller annat så kan ni fynda nu. HÄR (adlink) hittar ni alla superrabatterna! 


LEKMER kör oxå Superrea denna Black Friday. Där hittar ni leksaker, vinterkläder, bilstolar mm till rabatterade priser, upp till 70 %. Passa på att beställa hem julklapparna! (Jag beställer nog 75 % av våra härifrån varje år, inte mkt för att trängas i leksaksbutiker och släpa på stora kassar) Har ni inte köpt adventskalender redan så är det också ett hett tips. HÄR (Adlink) hittar ni allt på kampanjen! Dessutom fri frakt med koden BLACK16. 


Yves Rocher erbjuder bl.a. 50 % på valfri vara!! Erbjudandet hittar ni HÄR (adlink) ange koden BLACKFRIDAY. 

Dags att väcka barnen här och kicka i gång dagen så vi hörs lite senare med fler grymma erbjudanden jag har på lut åt er.
HAPPY SHOPPING FRIDAY!!

KRAM

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00