ANNONS

Black friday – Black poncho

/

I samarbete med Davida

dsc_0171

Hej igen

Änuu ett tips på en av mina favoritsaker, nämligen mitt absoluta favoritplagg. Kan inte tjata nog om det men en cashmereponcho i garderoben är verkligen en bra investering. Och allra mest användbar tycker jag en svart är även om jag gärna har andra färger också.

dsc_0214

Hos Davida hittar ni denna underbara poncho i mjukaste 100 % cashmere med guldknappar HÄR. Det går inte att beskriva hur mjuuuk den är, vet att några undrat om de sticks – OH NO inte ett dugg!! Har aldrig haft något mjukare på mig.

dsc_0192

Så här i festligare tider med glöggmingel, julafton, nyår etc så fryser iallafall jag lätt i små klänningar och har alltid en poncho i väskan redo att slängas över. Och på resan, om sommaren, över skinnjackan – ja jag använder dem jämt 🙂

dsc_0218
dsc_0189

Perfekt julklappstips till er själva eller nån ni tycker om. Och just nu får ni 20 % rabatt på hela sortimentet hos Davida med koden black20, gäller t.o.m måndag fram till midnatt.

HÄR hittar ni alla modellerna. (Finns till både dam, herr och junior).

Happy shopping 🙂

KRAM

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00