Black friday – Black poncho

I samarbete med Davida

dsc_0171

 

 

Hej igen

 

Änuu ett tips på en av mina favoritsaker, nämligen mitt absoluta favoritplagg. Kan inte tjata nog om det men en cashmereponcho i garderoben är verkligen en bra investering. Och allra mest användbar tycker jag en svart är även om jag gärna har andra färger också.

 

dsc_0214

 

Hos Davida hittar ni denna underbara poncho i mjukaste 100 % cashmere med guldknappar HÄR. Det går inte att beskriva hur mjuuuk den är, vet att några undrat om de sticks – OH NO inte ett dugg!! Har aldrig haft något mjukare på mig.

 

dsc_0192

 

Så här i festligare tider med glöggmingel, julafton, nyår etc så fryser iallafall jag lätt i små klänningar och har alltid en poncho i väskan redo att slängas över. Och på resan, om sommaren, över skinnjackan – ja jag använder dem jämt 🙂

 

dsc_0218
dsc_0189

 

Perfekt julklappstips till er själva eller nån ni tycker om. Och just nu får ni 20 % rabatt på hela sortimentet hos Davida med koden black20, gäller t.o.m måndag fram till midnatt.

HÄR hittar ni alla modellerna. (Finns till både dam, herr och junior).

 

Happy shopping 🙂

KRAM

 1. Hej! Tack för en superfin och inspirerande blogg! Jag var på väg att beställa den klänning du har på dig, men blev inte klok på storlekarna Undrar om du möjligtvis vet vilken uk resp is motsvarar svenska small? Med vänlig hälsning, Malin

  1. Det brukar vara lite olika, blir inte heller klok på det men 8 eller 10 brukar vara 36/small.

 2. Anne skriver:

  Vad är det för snygga stövlar du har på dig? Ha en fin helg!

 3. Håller verkligen med. Den är både snygg och skön. Använder min mycket.
  husno22.blogspot.com

 4. Ida skriver:

  Jag undrar över klänningen du har under, var kommer den ifrån? Ser superfin ut!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..