Julklappstips – iDeal 50 %!!

I samarbete med iDeal

dsc_0268

 

 

Hej hej

 

Här kommer ett annat Black friday-supertips, iDeal har nämligen 50 % rabatt på alla sina produkter i dag, ange koden BLACK50 HÄR (adlink). Jag älskar iDeal-skalen, marmorvarianterna är mina favoriter och min absoluta favvo är nykomlingen Ocean marble. Huur fin?! Skalen är magnetiska och passar i fodralen som också är magnetiska, har alltid fodral med mina kontokort med min telefon men när man ska fota eller greja med telefonen är det bara att lyfta bort den från skalet som en magnet helt enkelt. Bästa bästa.

 

dsc_0266
dsc_0277
dsc_0275

 

Dessa på bild är till min iphone 6 plus men finns ju till alla möjliga varianter (även 7:an) och andra mobilmärken. HÄR (adlink) hittar ni alla produkterna.

 

dsc_0279

 

Jag har även skyddsglas på min, har tappat den x antal ggr i backen men inte en skråma. Påverkar inte hur man ser skärmen alls och en bra investering om man är rädd om glaset!

Perfekta julklappar!

Happy shopping!

 

KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..