Alforno

dsc_8379

 

 

Godmorgon!

 

Dags att plocka bort de sista spökena från Halloween och lägga sista handen vid julpyntet. Hade tänkt köpa julgran i dag, hoppas vi hinner med det! Men först traditionsenligt julbord på Stora Hotellet med svärföräldrarna <3

 

dsc_8383
dsc_8385

 

Bland alla julbord och slevande bland kastrullerna i köket är det bra gott med hämtmat i bland. Söndagar brukar vara = pizza hos oss men andra veckodagar äter jag hellre pasta om man ska köpa hämtmat. Ääälskar pasta! Lite för gott 🙂

Mina favoritrecept i arkivet är nog skaldjurspasta (recept HÄR), Delize alla romagnola (recept HÄR), pasta piemontese (recept HÄR) och världens godaste lasagne (recept HÄR). De tycker jag ni ska testa!!

 

DSC_1244

del6

pp1

la7

 

Ha en riktigt skön söndag och 3:e advent!

 

KRAM

 

 

 

  1. Victoria! Du som har så bra smak, kan du inte ge förslag på vad man kan köpa till sin man i julklapp i ett inlägg? Kanske kommer du ihåg vad du har gett Micke under åren eller om du sett något bra i en affär/webbshop ect? Min gubbe önskar sig inget och jag kommer inte på något bra 🙁

  2. Tycker du och din familj är så kloka som har söndagar som hämtmatsdag! Jag har ju lärt mig den hårda vägen att det är viktigt att hitta återhämtning och underlätta för sig. Får ofta frågan om hur man vet att man har utmattningssyndrom, mitt svar är alltid DET vet man. Idag på min blogg finns ett test för att se hur nära eller långt ifrån man är. KRAM

  3. Johanna skriver:

    Åh ser gott ut! Var köper du bästa hämtpastan i örebro 🙂

  4. Emma skriver:

    Åh den pastan såg helt fantastisk ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..