Kalasmåndag och lussetisdag

dsc_1565

 

 

Godmorgon!

 

Här var vi uppe i ottan, Olivia skulle lussa tidigt på skolan (och i kväll för oss föräldrar) och Sebbe har sitt firande 9.30 så jag ska snart tillbaka dit (lite knepig tid?). Har precis slängt in en stor julskinka i ugnen (ser temperaturen i en app så man behöver inte sitta hemma och vakta den) tänt lite ljus och lyssnar på julmusik till frukosten. Efterfrågade lite bra nya (!) jullåtar på instagram och har satt ihop en lista på spotify men lyckas inte göra den publik? Men testa att kopiera DENNA länk så går det kanske att följa den? Matplatsen Julen 2016 heter den.

 

I går hade vi familjen på kalas för Micke som fyllde 39. Bjöd på plockmat och fika.

 

dsc_1566
dsc_1544
dsc_1608
dsc_1638
dsc_1629
dsc_1594
dsc_1598
dsc_1599
dsc_1600
dsc_1601
dsc_1602
dsc_1641
dsc_1651
dsc_1577

 

Måste kila till förskolan nu!

KRAM

 1. Jenny skriver:

  Köpslängd el nåt du bakat själv?
  Ska testa chokladbollstårtan snart

 2. Frida skriver:

  Tack för en bra lista på Spotify 🙂
  Ha en fortsatt mysig Lucia /Frida

 3. Lina skriver:

  Åh, perfekt med jullistan, tack:)!

 4. Linda skriver:

  Tack för tips på lite ny julmusik. Jag är väldigt känslig för julmusik….. Är det inte bra så är det VERKLIGEN inte bra!! Kan bli tokig när det spelas fel jullåt (fel i mina öron alltså….). Min sambo tycker inte att jag är klok, men så är det tyvärr….. 🙂 Din spellista innehöll många nya favoriter för min del. Finns det förresten någon härligare röst än Magnus Carlssons!!??

  1. Håller med, han ÄR Mr Julmusik!! kramar

 5. Sofia skriver:

  Hej!
  Vad har du för termometer som man kan ha en app till? Lät ju himla smidigt och som en bra julklapp?!
  Tack för fin blogg!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..