ANNONS

Mellandagsrea 

/

Hej hej

Softar runt här hemma, fortfarande i morgonrock (dock min gamla slitna sunkiga, för Sebbe råkade öppna paketet med min julklapps-morgonrock på julafton och tror liksom att det är hans nu och envisas att ha den som filt så jag får inte låna den, haha, attans) och kikar runt lite på rean. Inte mycket för att trängas i butikerna men på nätet klickar jag gärna hem fynd. Har beställt ett par klänningar att ha med till Afrika. En av dem på min 40-årsdag har jag tänkt 🙂 Kikar lite med ett öga efter nyårsklänning också. Klädkoden på nyår är extravagant.

Bra reor hittar ni tex hos Nelly HÄR, hos Boozt HÄR och Ellos HÄR (adlinks).

KRAM

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00