Mall of Scandinavia

IMG_0208

Morgonens utsikt från hotellrummet

 

 

 

Hej!

 

Det behöver ju inte vara så avancerat att komma i väg på en liten trip på tu man hand, utomalndsweekends i all ära men det har nästan känts som vi var utomlands detta dygn. Checkade in på Hotell Quality Friends som ligger bredvid Mall of Scandinavia (väldigt fräscht hotell med trevlig service och fantastisk utsikt). Lämnade jackor och packning och kilade över till MOS och spenderade h e l a dagen där inne. Slog oss ner och tog några tapas och ett glas bubbel på Tapasresuarangen Caliente till att börja med. Fick ett bord med soffa där man satt på rad liksom och satt där och kikade ut på myllret, älskar sånt! Kan sitta i timmar och bara titta på folk. Sen strosade vi och shoppade och fikade och åt och shoppade och strosade och förundrades av hur stort detta Mall är!! Hann inte med alla butiker på långa vägar så vi ska ta resten i dag innan vi åker hemåt.

 

IMG_0122
IMG_0119
IMG_0124
IMG_0129
IMG_0148
IMG_0152

 

Kändes som vi var utomlands, en servitör frågade t.o.m vilket land vi kom i från (han var engelsktalande själv), såg tydligen ut som turister med våra kartor haha.

På kvällen hade vi bokat VIP-bio. Vilket visade sig bli den bästa bioupplevelsen ever. Dels bestod salongen bara av 4 rader ( = lugnt och skönt) och på dessa luftiga rader var det sköna skinnfåtöljer med lutbara säten, massor av space och man fick ha med dryck och mat med sig från restaurang Drama utanför. Och dels var filmen Passengers GRYM (tyckte vi båda), se den!! Vi åt middag på Drama innan filmen och tog bara med oss lite drinkar och snacks in. Lite dyrare med VIP-bio men sååå värt det om man som jag går på bio (förutom barnfilmer) typ 2 ggr om året. Maxa upplevelsen liksom! Och maten var väldigt god, vi åt kalvcarpaccio, skagentoast, fisksoppa, biff med kappa, romrussinglass med mazarin och kolasås och sen chips/snacks och drinkar.. Hade tänkt beställa en milkshake med rom i också men det fick bara inte plats i magen haha. Next time! (Ananasmojiton var den godaste motion jag smakat!)

 

IMG_0155
IMG_0157
IMG_0158
IMG_0162
IMG_0163
IMG_0171
IMG_0174
IMG_0182
IMG_0196
IMG_0183
IMG_0202

 

Många tipsade om hamburgerrestaurangen Vigårda så den tänkte vi besöka innan vi åker hem i dag.

KRAM

  1. Emi skriver:

    Hej! Måste bara fråga om du fick reda på vad det var för täcke på hotell Quality? Är på jakt efter ett fluffigt täcke med hotellkänska! /Emi

  2. Helene skriver:

    Härligt har aldrig varit på MOS. Handlar ju mest via nätet så jag tar mig inte tiden. Täby centrum har samma design men är mindre och mer lagom. Bion var mina söner på men fick vänta sjukt länge på maten, var visserligen när det var nyöppnat. Idag blir det långfärdsskridskor på sjön med varm choklad och sen afternoon tea,

  3. Lisa skriver:

    Men så mysigt! Det avgjorde saken. Måste få till åtminstone ett dejtdygn i år! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..