ANNONS

Fredagspeppen

/


.

.

Hej hej


Freeeedag, alltid lika välkommet. Min favoritdag! Har spenderat morgonen på Ica, nu är både kylen och jag laddad för helg! (Tack för alla tips, ätttika i kylen några dagar gjorde susen). 
.


.

 Ska strax börja baka en tårta, i morgon kommer familjen över på lunch och firar mig i efterskott. Så den här fredagen viks åt att städa och baka. Har lite jobb att få undan först och sen kommer la familia hem tidigt som alltid på fredagar <3 Har laddat upp med en ny film, fredagsdrinkar och godsaker. 


.

Vardagsrummet är städat, bara resten kvar då 🙂

(Fick många frågor om bläckfisken, visst är den härlig!? Köpte min på Newport, finns på flera ställen. Önskar mig kompisen i den andra färgen!)  

.

.

Kika in snart igen så kommer ett drinktips till er!

KRAM

21
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00