Stängt pga sjukdom

 

 

Hej!

 

Sorry för min tystnad i går men låg nedbäddad sjuk hela dan och hade inte ögonen öppna många minuter, fortfarande helt under isen.

Innan jag blev dålig hade jag dock en himla trevlig helg, med födelsedagskalas och annat, mer om det så fort jag orkar öppna datorn. Och veckomatsedel kommer snart. Ville bara kika in och berätta läget.

Passar på och tacka ödmjukast för alla goa kommentarer som ni lämnat på sista tiden, får så mycket beröm och nätkärlek så jag blir alldeles varm i hjärtat. Finaste läsarna har jag!! Så glad att ni kikar in här och gillar bloggen <3

 

KRAM

 1. AK skriver:

  Hej! Gillar din blogg och läser och inspireras i både mat och bak. Måste fråga nu sen du gjort om något med den om det är meningen att vissa bilder är små? När jag tittar så är en del normala och sen kommer en del som är pyttesmå, går inte riktigt att se så bra på dem, eller är det något hos mig bara?
  Trist att du är sjuk, krya på dig!
  Kram AK

  1. Förstår inte riktigt hur du menar?? Var ser du små bilder? kramar

   1. AK skriver:

    Det är antagligen jag som har något konstigt inställt kanske i datorn hemma, för nu när jag kikar på din blogg i en annan dator så är alla bilder lika stora 🙂 Så jag får väl se om jag kan klura ut vad det är som gör att det ser ut så, men det är just sen du bytt som det blivit så, har inte varit så innan.

    1. Vad skumt, hör av dig om problemen kvarstår! Kram

     1. AK skriver:

      Jag tror att det beror på vilken webbläsare jag använder. Provade en annan nu här hemma och då är alla bilderna stora igen! Så jag får börja använda en annan så ska jag nog kunna se alla dina fina bilder igen 🙂
      Kram <3

 2. Mojjan skriver:

  Krya på dig! Hoppas att du mår lite bättre i dag. Kram.

 3. Cazi skriver:

  Krya på dig! Vila nu så mycket du kan (ja, så mycket det nu går som småbarnsförälder..), vi finns ju kvar här då du känner dig bättre igen! ❤️

 4. Jisses så fin tröja! Du är verkligen fin i den. Får man fråga var du köpt den? Krya på dig! Kram från Pernilla.

  1. Tack och tack! Tröjan är köpt på MQ! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..