ANNONS

Stängt pga sjukdom

/

Hej!

Sorry för min tystnad i går men låg nedbäddad sjuk hela dan och hade inte ögonen öppna många minuter, fortfarande helt under isen.

Innan jag blev dålig hade jag dock en himla trevlig helg, med födelsedagskalas och annat, mer om det så fort jag orkar öppna datorn. Och veckomatsedel kommer snart. Ville bara kika in och berätta läget.

Passar på och tacka ödmjukast för alla goa kommentarer som ni lämnat på sista tiden, får så mycket beröm och nätkärlek så jag blir alldeles varm i hjärtat. Finaste läsarna har jag!! Så glad att ni kikar in här och gillar bloggen <3

KRAM

30
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00