Marknadsfynd och favvofrukost

DSC_6475

 

 

Hej hej

 

Vad hände? Här blev det vinter över en natt igen, ute är det vitt vitt vitt och snöar fortfarande.

Missade ju hindersmässan i Örebro i år men fick vår dos av marknader i Afrika i stället. De finns överallt, längs vägar och köpcentrum, högt och lågt. (Men gaaah vad sugen jag blev på marknadsnougat nu!! Måste försöka mig på att göra egen, orka vänta ett år! Nån som har ett bra recept kanske??)

Köpte mig en så fin korg vid vägkanten och hade jag haft plats i resväskorna hade jag säkert köpt 100 st. Och på min födelsedag hade Emelie en så himla vacker afrikansk kjol på sig som jag blev sååå förtjust i. Hittade en liknande mörklila med orange/guld mönster som jag köpte. Så härlig modell i styvt frasigt tyg som man knyter runt sig, passar alla strl och smickrande för figuren 🙂

 

DSC_6470
DSC_6472

 

Denna marknad ligger vid köpcentrumet Galleria Mall. Dit åkte vi även för frukost på kedjan Art Caffé som är himla gott! (otur med servicen just här dock, det slutade med hungriga trötta barn som skrek under bordet, rätter vi inte beställt och vissa fick sin mat långt efter de andra ätit upp). Har även ätit på Art Caffé i köpcentrumet Village Market och The Hub och där var det tiptop, de finns lite varstans.

 

DSC_6466
DSC_6463
DSC_6467

 

Den randiga klänningen köpte jag på HM innan jag for, underklänning Odd Molly, väskan är by Malene Birger, solisar Louis Vuitton och sandalerna från Rieker.

 

DSC_6460
DSC_6457

 

Favoriten är Eggs benedict, koffeinfri cappucino och en mimosa (gott tips att ha ett körsbär i botten!)

Längtar såå efter sol och värme här hemma när jag kikar igenom Afrika-bilderna!! Men nu går det ju snabbt, vips så är det vår (och atjooo just våren kan jag hoppa över, så himla pollenallergisk) och sen är sommaren här. Håller på och mäter och klipper och klistrar och skissar upp hur vi ska inreda takterassen, lär nog hänga där mest hela sommaren. Längtar!

KRAM

 1. Linda skriver:

  Snyggt!!! Men vad har hänt med din högra hand på den översta bilden?! :O Ser ut som en spökhand/låtsashand…. Läskigt… Kram!

 2. Maria skriver:

  Klänningen är så fin! Den tog slut på nätet innan jag hann beställa. Har du köpt din i butik?

  1. Attans. Jag köpte min på nätet 🙂 Du får kika om den kommit i butik! Kram

   1. Maria skriver:

    Du har möjligvis inte artikelnumret på klänningen kvar i din orderhistorik?

    1. Jovisst:
     Art. nr.:
     77-6581

     Beskrivning:
     Randig klänning

     Storlek:
     S

     Färg:
     Blå

     1. Maria skriver:

      Tusen tack!

 3. Supernygga solisar, har du ett namn eller art nummer? Brukar stå i skalmen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..