ANNONS

Facegel & rabattkod

/

Heeej

Åh vad skönt, känns som jag återuppstått från de döda typ. Mår prima igen. Tog en lång varm dusch och unnade mig en uppfräschande ansiktsbehandling i form av The incredible facegel. Har ni provat? Den gör underverk!! Började dagen trött och grå men känner mig strålande nu, ett fräschare yttre piggar även upp lite extra inombords.

Masken består av en ljusrosa gel man stryker på ansiktet där man vill rengöra (hela ansiktet i dagens fall :). Låter den sitta en liten stund och masserar sen med små rörelser över huden så lossnar de döda hudcellerna som små smulor. Rengör dessutom porerna, tar bort olja i hyn och gör huden lenare och finare.

 

All gammal hud försvann, känns som jag fick fram ett nytt ansikte 🙂 Brukar köra med denna med jämna mellanrum, min favorit! Särskilt skönt att boosta ansiktet så här i vintertider, hyn blir så lätt torr och trist. Blir så mycket finare sminkning på en len och rengjord hy också, stor skillnad. (Rekommenderas varmt för er som har en solsemester inplanerad också, brukar köra en mask innan för en jämnare och hållbarare solbränna)

Känner mig som ny 🙂

Vill ni också testa denna så får ni 30 % rabatt med koden matplatsengel om ni beställer HÄR, där är rabattkoden automatiskt aktiverad.

KRAM

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00