Facegel & rabattkod

 

 

Heeej

 

Åh vad skönt, känns som jag återuppstått från de döda typ. Mår prima igen. Tog en lång varm dusch och unnade mig en uppfräschande ansiktsbehandling i form av The incredible facegel. Har ni provat? Den gör underverk!! Började dagen trött och grå men känner mig strålande nu, ett fräschare yttre piggar även upp lite extra inombords.

Masken består av en ljusrosa gel man stryker på ansiktet där man vill rengöra (hela ansiktet i dagens fall :). Låter den sitta en liten stund och masserar sen med små rörelser över huden så lossnar de döda hudcellerna som små smulor. Rengör dessutom porerna, tar bort olja i hyn och gör huden lenare och finare.

 

 

 

 

All gammal hud försvann, känns som jag fick fram ett nytt ansikte 🙂 Brukar köra med denna med jämna mellanrum, min favorit! Särskilt skönt att boosta ansiktet så här i vintertider, hyn blir så lätt torr och trist. Blir så mycket finare sminkning på en len och rengjord hy också, stor skillnad. (Rekommenderas varmt för er som har en solsemester inplanerad också, brukar köra en mask innan för en jämnare och hållbarare solbränna)

 

 

 

Känner mig som ny 🙂

 

Vill ni också testa denna så får ni 30 % rabatt med koden matplatsengel om ni beställer HÄR, där är rabattkoden automatiskt aktiverad.

KRAM

 1. Malin skriver:

  Hej, lite malplacerad kommentar till just detta inlägg men undrar om ditt vitrinskåp i vardagsrummet. Vad heter det? Letade bland gamla inlägg men hittade det inte. Tack på förhand!

   1. Malin skriver:

    Ja precis

 2. Anna skriver:

  Negativa omdömen tas bort, triiiist! Medlet är inte att rekommendera.

  1. Eva skriver:

   Va är det inte bra? Jag som gick på detta och har beställt nu. Typiskt!
   Kanske skulle googlat omdöme.
   Jag får hoppas det är så bra som Viktoria säger.

 3. Tack, så bra rabatt. Ska även ge dotter som ska till solen.
  Ska bli så kul att testa, kramis Ann

 4. Helen skriver:

  Den verkar bra men jag tycker att det är synd att du sminkat dig på bilden där du visar hur det blev. Jag hade helst sett resultatet utan smink 🙂

  1. Det syns ju inte så stor skillnad för ögat på huden, det känns snarare, däremot sitter sminket slätare och finare med rengjord hy under så det visar nog bättre så här 🙂 kram

 5. Fia skriver:

  Tycker att den är sjukt svår att tvätta bort. Går ju inte att bara skölja med vatten utan man får skrapa bort resterna från ansiktet med naglarna.. Har du tips?

  1. Oj, jag brukar använda en liten tvättlapp/handduk, inga problem att få bort då! testa det! kram

   1. Anna skriver:

    Blöter du handduken och tvättar bort? Jag har precis testat den för första gången och var osäker om den skulle sköljas bort för det står inget om det någonstans Tyckte det var svårt att få bort med bara vatten

    1. Jag blöter handduken med varmt vatten och tvättar/stryker bort! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..